Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozok egy 160centi,80kg csajjal. Képeken csak az arca volt eddig. Mire számítsak?
80kg 160centin az sok?
Bár nem tudom, hogy milyen a súlyelosztása... Egyébként nekem csak a kicsi felesleg tetszik, lehet hogy nem ő a nekem való?
Valószínűleg kicsit több rajta a felesleg mint ami neked alapból tetszik. Én 173 cm-rel vagyok 82 kiló, és habár arányosan oszlik el azért így se mondanám, hogy kicsi felesleg. Ha ő még pluszban ennyivel alacsonyabb azért ha arányosan is oszlik el lényegesen nagyobb feneke, hasa van és szélesebb combjai, mint az átlag lányoknak. Ha vigasztal valószínűleg a mellei is nagyobbak :)
Amúgy simán kérhetsz róla egy egész alakos képet, ha már úgy vagytok vele, hogy találkoztok, főleg mivel ki tudja ténylegesen is 80 kg-e (volt egy hasonló osztálytársam, alacsony és túlsúlyos aki sokat hangoztatta hogy ő csak 66 kg, volt egy iskolai eü. mérés rajta volt a lapján hogy 75 kg, de ő továbbra is tartotta magát a 66hoz - sajnos a súlyosabb lányok szeretnek pár kilót lecsalni, ha már ők is soknak tartják a testsúlyukat).
Ez nem kis felesleg, hanem alsó hangon 25 kg plusz, de lehet, hogy van az 30 is.
Illetve ha ennyire nem meri felvállalni magát, hogy nem tesz ki egészalakos képet, és nem is küld, akkor az a 80 kg is inkább 90 lesz.
A legjobb az lenne, ha küldenél neki egy friss, egész alakos fotót magadról (ha találkozni akartok, nem árt, ha felismeritek egymást), és kérsz tőle egy ugyanilyet. Ha erre nem hajlandó, akkor hagyd a pi.csába, mert ő is csak abban reménykedik, hogy ha élőben látod, talán nem fordulsz meg azonnal, és lesz egy esélye.
Mindig is túlsúlyos voltam, de sose értettem az ilyen nőket, komolyan mondom! Mikor társkeresőn fent voltam, én pont azért raktam ki egész alakos képeket, hogy akit zavar, az hanyagoljon, és ne élőben okozzak csalódást a pasinak.
Értelme nincs eltitkolni a testalkatot, élőben mindenképpen kiderül.
Úgyhogy jó tanács: kérj egész alakos fotót!
Mondjuk egyszer pont egy fiú küldött nekem képet, átlagosan nézett ki rajta, közölte, hogy erre jön pár kg. 5. mennyi a pár?
Találkoztunk és volt rajta 40 kg plusz. Borzasztó volt.
Más, ha eleve úgy ismerem meg, és élőben...(nem őt, mást, ő más miatt is taszított végül). El is menekültem. Ez riasztó. Kvázi más emberrel tlaálkozni, mint amiről szó volt..Bár hülye voltam, hogy nem kérdeztem meg, mennyi a pár, azt hittem másnak se jelent 40-et
Voltam én is 80 kg - 162 cm mellé, de soha nem néztem ki úgy, mint a linkelt képen levő nő (ő legalább 100-110 kg lehet)
Én így ismertem meg a férjemet.
Ne legyél előítéletes. Ha tetszik az arca, és tetszik a személyisége, akkor ne foglalkozz a kilókkal és azzal, hogy neked a kicsi felesleg tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!