Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
28 éves létemre elég zárkózott vagyok, barátok nincsenek...viszont a pénzhez értek, ősszetőzsdéztem 7 év alatt 44 milliót, de erről még a család sem tud...hogy fogadnátok ezt pl 1 év mulva, ha elmondanám ezt nektek?2016. okt. 11. 17:13
21/23 anonim válasza:
nem tudom, miért jössztök azzal, hogy hazudott az elején.
ki az a hülye, aki azt kérdezi, hogy mennyi pénzed van? komolyan, erre csak következtet az életmódból, költekezésből, akit egyáltalán érdekel.
akkor viszont én is becsapva érezném magam, ha az egy évet garasoskodással töltöttük volna, erre kiderül, hogy részedről semmi értelme nem volt, csak megjátszottad magad.
mert a lovagiasság olyan jól tud esni. a barátom nálam valószínűleg rosszabb anyagi helyzetben van jelenleg, és mégis olyan nagyvonalú és örömteli, ha engem is meghív valamire vagy meglep. ez egyáltalán nem az eltartásról szól, oda-vissza megy, és remélem, hogy ő is örül.
22/23 A kérdező kommentje:
Az életmódomból egyáltalán nem kirívó, teljesen átlagos...ezt lekövetkeztetheti...
2016. okt. 12. 20:13
23/23 anonim válasza:
Nagyon bölcs tanács.. Engem mondjuk sértene, hogy a vagyonoddal viccelődsz. Igaz, én nem kérdezgetném, mennyi pénzed van, de ha úgy alakulna, és elviccelnéd, utána előjönnél a 44 millás sztorival, na, akkor röhögnélek ki igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!