Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez a "dili" a mai tizen-hus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a "dili" a mai tizen-huszonévesek körében? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egyre többet hallom/olvasom, hogy randin felezik a számlát.Miért?Ha egy férfi elhív egy nőt valahova, egy úriember nem engedi a nőt fizetni.Legalábbis én 32 éves létemre nem láttam még ilyen esetet.

Férfiak válasza érdekel elsősorban, hogy miért smucigoskodnak egyesek randevún?

Nyilván olyan eset is van, amikor a hölgy ajánlja fel, de nem alap egy férfinek, hogy azt visszautasítsa?

2016. szept. 23. 11:55
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

A kabát felsegítése is egy kedves gesztus, mint ahogy nagyon sok minden más is.A kedvesség és figyelmesség alap dolog, mint ahogy az is, ha ő invitált meg valahova, ő fizet.

Én mindig annak voltam a híve, hogy nem tudtam hova megyünk, így meglepetés volt.Az effajta dolgokat, úgymond titokzatosságot is nagyra értékelem a mai napig.Természetesen nagyjából ki tudtam/tudom következtetni, hisz valami ruhát csak fel kell venni:) Így ha megkérdezem, melyik ruha/cipő legyen az, abból már lehet sejteni épp milyen program lesz.

2016. szept. 23. 16:06
 42/48 anonim ***** válasza:
Nem üvöltöm le a haját senkinek, aki gavallérkodni próbál, de nekem az ilyesmi inkább extra, semmint alapelvárás. És akkor tudom értékelni, amikor valódi kedvességből jön, mondhatni szívből, jóleső módon. Nem pedig muszájból vagy spekulációból.
2016. szept. 23. 16:12
 43/48 Sunshinedoll ***** válasza:
77%

Sok nő nem nagyon hagyja, vagy nem esik neki jól, hogy kifizessék a fogyasztását.

Ha engem hívnak el valahová, a legtöbbször felajánlom, hogy kifizetem, de nem erőszakolom rá a dolgot (általában attól függ, mennyibe kerül pl. vacsoránál felajánlom, hogy állom a sajátomat, de egy kávéért vagy pohár borért nem). Örülök neki, ha meghívnak, meg igazából, ha ő hívott el, és ő érdeklődik ennyire irántam, akkor nem döglik bele egy kávé árába.

Amúgy meg nyilván ne hívjon el olyan helyre, amit nem tud megengedni magának.

Ha felajánlom, hogy kifizetem a részemet, és hagyja, nem gáz, de az ilyen direkt "egyenjogúság van, mindenki igenis fizessen magának" típusú pasikat abszolút gáznak találom.

2016. szept. 23. 17:50
 44/48 anonim ***** válasza:

Ez nem "dili", és főleg nem smucigoskodás. Első randin tökéletes a fifty-fifty, hisz még nem világos, lesz-e belőle kapcsolat, és nem mellesleg egy kapcsolatért mindkét félnek tennie kell, és ez többnyire a randin is meg kéne mutatkozzon.

Ha pedig túlvagyunk az első randin, utána sávosan szoktuk intézni - egyszer én, egyszer ő, egyszer én, egyszer ő, és így tovább és így tovább.

2016. szept. 23. 21:02
 45/48 A kérdező kommentje:

Kedves #44-es!

Nem azzal van a baj, hogy sávosan intézitek (bár férfi létemre égés lenne), hanem azzal, hogy "lesz-e belőle valami" felfogás.Ha az első randevún TE felezteted a számlát, akkor egy jobb érzésű hölgy kifizeti MINDKETTŐTÖK számláját, majd elegánsan feláll és távozik.

Látod?Ez a baj a nem személyes ismerkedéssel.Ugyanis ha személyesen ismered meg a hölgyet (esetedben kislányt), akkor érzed/érezni kell, hogy vajon egy közös vacsora milyen hangulatban fog eltelni.Amennyiben a netes ismerkedés (mint pávafiúk esetében) történik, akkor érthető, hogy tipped sincs a nő gondolkodásáról/vágyairól stb., ugyanis nem ugyanaz valamit leírni, mint érezni.De ez esetben is, egy úriember minimum fizeti az adott programot.

2016. szept. 24. 11:42
 46/48 anonim ***** válasza:
20%
Ne haragudj kérdező, de te egy igazi karót nyelt fapina vagy az agymenésed alapján. És mesélheted, ahogy akarod, de csak a pénz körül forog a mondandód.
2016. szept. 24. 12:42
 47/48 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező, te mos nő vagy, vagy férfi, vagy tudathasadásos, vagy homoszexuális kapcsolatban élő egyén (bár akkor nem értem ezt a "férfi-nő fizet" témát)?
2016. szept. 24. 13:03
 48/48 anonim ***** válasza:
Walter21 nem hinném hogy egy golddigernek megér egy vacak tea, vagy kávé annyit, hogy időt töltsön valakivel aki egyértelműen nem is kell neki. Majd biztos a kis teácskáért elgagyog valakivel akit előre utál. Ez nettó baromság. A golddigger nő minimum elegáns vacsit követelne, aki meg olyan hülye hogy viszi az megérdemli a sorsát. De sajnálni egy nőtől akit randira hívsz egy 300 ft-os kávét, üdítőt nevetséges sóherség. Ne keverjük már a dolgokat.
2016. szept. 25. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!