Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a "dili" a mai tizen-huszonévesek körében? (többi lent)
Egyre többet hallom/olvasom, hogy randin felezik a számlát.Miért?Ha egy férfi elhív egy nőt valahova, egy úriember nem engedi a nőt fizetni.Legalábbis én 32 éves létemre nem láttam még ilyen esetet.
Férfiak válasza érdekel elsősorban, hogy miért smucigoskodnak egyesek randevún?
Nyilván olyan eset is van, amikor a hölgy ajánlja fel, de nem alap egy férfinek, hogy azt visszautasítsa?
A kabát felsegítése is egy kedves gesztus, mint ahogy nagyon sok minden más is.A kedvesség és figyelmesség alap dolog, mint ahogy az is, ha ő invitált meg valahova, ő fizet.
Én mindig annak voltam a híve, hogy nem tudtam hova megyünk, így meglepetés volt.Az effajta dolgokat, úgymond titokzatosságot is nagyra értékelem a mai napig.Természetesen nagyjából ki tudtam/tudom következtetni, hisz valami ruhát csak fel kell venni:) Így ha megkérdezem, melyik ruha/cipő legyen az, abból már lehet sejteni épp milyen program lesz.
Sok nő nem nagyon hagyja, vagy nem esik neki jól, hogy kifizessék a fogyasztását.
Ha engem hívnak el valahová, a legtöbbször felajánlom, hogy kifizetem, de nem erőszakolom rá a dolgot (általában attól függ, mennyibe kerül pl. vacsoránál felajánlom, hogy állom a sajátomat, de egy kávéért vagy pohár borért nem). Örülök neki, ha meghívnak, meg igazából, ha ő hívott el, és ő érdeklődik ennyire irántam, akkor nem döglik bele egy kávé árába.
Amúgy meg nyilván ne hívjon el olyan helyre, amit nem tud megengedni magának.
Ha felajánlom, hogy kifizetem a részemet, és hagyja, nem gáz, de az ilyen direkt "egyenjogúság van, mindenki igenis fizessen magának" típusú pasikat abszolút gáznak találom.
Ez nem "dili", és főleg nem smucigoskodás. Első randin tökéletes a fifty-fifty, hisz még nem világos, lesz-e belőle kapcsolat, és nem mellesleg egy kapcsolatért mindkét félnek tennie kell, és ez többnyire a randin is meg kéne mutatkozzon.
Ha pedig túlvagyunk az első randin, utána sávosan szoktuk intézni - egyszer én, egyszer ő, egyszer én, egyszer ő, és így tovább és így tovább.
Kedves #44-es!
Nem azzal van a baj, hogy sávosan intézitek (bár férfi létemre égés lenne), hanem azzal, hogy "lesz-e belőle valami" felfogás.Ha az első randevún TE felezteted a számlát, akkor egy jobb érzésű hölgy kifizeti MINDKETTŐTÖK számláját, majd elegánsan feláll és távozik.
Látod?Ez a baj a nem személyes ismerkedéssel.Ugyanis ha személyesen ismered meg a hölgyet (esetedben kislányt), akkor érzed/érezni kell, hogy vajon egy közös vacsora milyen hangulatban fog eltelni.Amennyiben a netes ismerkedés (mint pávafiúk esetében) történik, akkor érthető, hogy tipped sincs a nő gondolkodásáról/vágyairól stb., ugyanis nem ugyanaz valamit leírni, mint érezni.De ez esetben is, egy úriember minimum fizeti az adott programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!