Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez a "dili" a mai tizen-hus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a "dili" a mai tizen-huszonévesek körében? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egyre többet hallom/olvasom, hogy randin felezik a számlát.Miért?Ha egy férfi elhív egy nőt valahova, egy úriember nem engedi a nőt fizetni.Legalábbis én 32 éves létemre nem láttam még ilyen esetet.

Férfiak válasza érdekel elsősorban, hogy miért smucigoskodnak egyesek randevún?

Nyilván olyan eset is van, amikor a hölgy ajánlja fel, de nem alap egy férfinek, hogy azt visszautasítsa?

2016. szept. 23. 11:55
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
68%

#6 Ez benne van a pakliban. A "haverjaid" voltak a hülyék, hogy első randin ennyit költöttek. Gondolom ezzel akarták kompenzálni, hogy emberileg nagy nullák. Felőlem milliókat is otthagyhatnak első randin, ha nem jön be a csávó nem fogom folytatni vele, csak mert ő fizetett.

A kérdésre válaszolva, szerintem is illik fölajánlani a pasinak, hogy ő fizet, én meg majd eldöntöm, hogy beszállok-e vagy ráhagyom, ez attól függ milyen volt a randi.

2016. szept. 23. 12:19
 12/48 anonim ***** válasza:
91%
Ha elhívok egy lányt randira, próbálok olyan helyet, programot kitalálni, ami minikális anyagi ráfordítással jár. Ne az legyen a mérvadó, henem a kémia. De igen, ha én hívok el valakit, természetes hogy én állom az összes költséget. 28f
2016. szept. 23. 12:23
 13/48 A kérdező kommentje:

És igen, amit az egyik válaszoló írt, a gesztus.Igenis vannak dolgok, amiket illő tudni.Például a mai napig kinyitja nekem a kocsiajtót, holott sosem tettem efféle utalásokat neki, egyszerűen bizonyos kor fölött már tudják hogy illik viselkedni, dettó ez vonatkozik egy étteremre is.

Aki pedig írta a 10-15 ezres számlát, ehhez csak annyit teszek hozzá, hogy 10.000 még csak nem is annyira sok egy vacsorára, mivel gondolom italt is fogyasztanak.

És itt jön az, hogy egy nőt meg kell hódítani, mégpedig gesztusokkal, udvariassággal.

2016. szept. 23. 12:25
 14/48 anonim ***** válasza:
10%
a 10 ezerbe benne volt a mozi jegy meg utána ettek valamit az étterembe simán annyi amilyen drágaság van
2016. szept. 23. 12:26
 15/48 A kérdező kommentje:

#15-ös Ha tudta a férfi, hogy ez neki sok, akkor miért nem vitte máshová?

(Egyébként egy munkahellyel rebdelkező embert nem kéne, hogy földhözvágjon egy tízes, de ha mégis, akkor vigye cukrászdába)

Ez a baj sok fiatallal, a hozzáállás, miszerint lesz-e belőle valami?Nem a neten kell ismerkedni, hanem személyesen, és akkor idejekorán kiderül van-e vonzalom.Mi tudtuk hogy van, 1 hónap után hozzá is költöztem.

2016. szept. 23. 12:38
 16/48 anonim ***** válasza:
8%

Kérdező, jól írtad, de ehhez nem kell 40 évesnek lenni valakinek.Az ajtó kinyitást,előre engedést,stb.-t én is megteszem szó nélkül.

Csak mint azt mindannyian írtátok is,egyetlen dolgon múlik az egész, a "kémián". Na most ez meg nagyban genetikai adottságoktól függ...főleg a férfiaknál,mert a nőknek kizárólag a legjóképűbbek jöhetnek szóba egyáltalán.

Szóval ne áltassuk magunkat,én sosem voltam spúr,de amikor még esélyt sem kapok,mert nem helyesnek születtem,akkor meg sem tudom mutatni milyen vagyok,tehát ezért "látnak" a nők ennyi ilyet,mert aki hasonlókat megtenne értük,azokkal szóba sem állnak.

Viszont a bunkó,jóképű hülye gyerekekkel szóba állnak,és tőlük várnának el ilyeneket,amire viszont ezeknek a gyerekeknek nincs szükségük megtenni,mivel van másik 500 csaj,aki csorgatja a nyálát utánuk,így meg minek törnék magukat...

25/F

2016. szept. 23. 12:38
 17/48 anonim ***** válasza:
49%

ja szóval kérdezo mivel beleírtad a tizent a kérdésedbe akkor megkérdezem toled hogy egy fiatal aki nem jár munkába nem dolgozik csak tanul annál nem sok a 10000 ezer forint? hmm ti nok hu de jól el lettetek kényeztetve. még jó hogy kiharcoltátok az egyenjogúságot úgyhogy fizethetitek is a számláitokat.

egyébként félreértés ne essék elso alkalommal ha elhívom a lányt akkor fizetek de nem viszem egybol egy drága étterembe. kávézóba azt a pár száz forintot lazán állom de ha szegények lennének a szuleim (mármint nem tudnának még pár száz forintot sem adni) akkor nyilván olyan helyet keresnék ahol nem kell fizetni vagy hétvégenként elmennék újságot kihordani hogy legyen annyim :) de persze a tizenéves egyszeruen csak lepattint a randi végén akkor meg minek dolgozzak azért hogy ez legyen?

te nem az érett dolgozó pasikat kérdezted hanem a fiatal éretleneket akik nem dolgoznak nincs úgy pénzuk de josz a te tokéletes pasiddal aki valószinuleg nem 80at keres és nem sajnálta rád a pénzt még ha nem is jottél volna ossze veled ja és nem kis tizenéves ha jól sejtem :)

na dobhatjátok a pirosokat mert megírtam az igazságot amit ti nok nem tudtok sose elfogadni.

2016. szept. 23. 12:39
 18/48 anonim ***** válasza:
96%

Én ezt inkább a tinik körében látom/hallom.

Ha nem dolgoznak még, akkor szerintem érthető a felezés.

Viszont más ha ezt egy felnőtt ember csinálja. Nálam ilyen sose fordult elő. Mindig én fizettem a számlát még ha végül nem is jött be a hölgy.

Az első randevút pedig felesleges nagy kiadásokba verni.

Bőven megteszi egy kávé/tea/sütemény úgy se ezen fog eldőlni, hogy lesz-e belőle valami.

Aki pedig az első randin moziba viszi a lányt egy hülye. Most komolyan, 1-5-2 órát csendben akartok végig ülni? Ne csodálkozzatok, hogy nem lesz belőle semmi, de az is igaz, hogy ez nagy tini szokás...

2016. szept. 23. 12:41
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Akit én randira hívok, az meg is érdemli, hogy fizessek neki.
2016. szept. 23. 12:43
 20/48 A kérdező kommentje:
#17-es Kötve hiszem, hogy egy tizenéves leányzó étterembe vágyna, hisz tudja biztos az anyagi lehetőségeket.De viszont aki elviszi a lányt étterembe, és esetleg semmi nem lesz belőle, ne hánytorgassa fel, illetve ne várjon el felezést.Örüljön, hogy ettek-ittak egy jót, és kész.
2016. szept. 23. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!