Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettem érdekes a fiúk körében?
Figyelt kérdés
Éveken keresztül átnéztek rajtam a pasik. Most jobbnál jobb tagok szólítanak le (neten és az utcán is). Mindenki azt mondja mennyire csinos vagyok stb. Eddig az összeset elutasítottam. Nem adhatok nekik esélyeket, mert tudom, hogy felszínesek. Miért vagyok számukra lekoptatás után is olyannyira érdekes, hogy továbbra zaklatnak?2016. aug. 13. 22:08
1/5 Noren1989 válasza:
1: nyilván fiatal vagy,
2: nyáron a sok csinos lányka miatt folyton máshol jár az agyunk, mint kéne.
3: az elérhetetlen érdekes egy darabig, míg valami elérhető nem tudja helyettesíteni.
A megfelelő rész aláhúzandó.
26/F
2/5 anonim válasza:
Gondolom regebben ,nem a legszebb lanyok korebe tartoztal,de jot tettek az evek es megszepultel :)
3/5 Noren1989 válasza:
4-es lehetőség: most nőiesedtél fizikailag. Mondjuk cici, popsi...esetleg smink.
4/5 anonim válasza:
Biztos változtál.
Nem csak testi változásra lehet itt gondolni, lehet, hogy a lelkedben jött helyre valami, és ezért jobb kisugárzással bírsz, mint pár évvel ezelőtt.
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg tényleg megváltoztál pozitív irányba. Viszont nem hiszem, hogy jó ötlet mindenkit egyből elutasítani, ha párkereső vagy. Vonzónak találnak, az egy jó dolog és elengedhetetlen párkapcsolat szempontjából. Inkább ismerkedj, légy nyitott, és ha valakivel a személyiségetek is hasonló, (amit csak akkor fogsz megtudni, ha beszélgetsz velük,) akkor érdemes komolyabban gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!