Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek érdekes a lány számára, ha megvan a száma?
Nem kell erőltetni semmit, az általában olyan gázul szokott elsülni. Csak szimplán hívd fel, és kérdezd meg lenne-e kedve találkozni? Egy kávé, vagy valami.
N
jó úton haladsz afelé, hogy
- zaklatónak gondoljon
- bekerülj a barát zónájába örökre
- minden esélyed eljátszd arra, hogy valaha is több legyen köztetek.
sok sikert hozzá, az ilyen "van pasija, de a barátja leszek amíg nem szakítanak" srácok elég ritkán kerülnek a fentiektől eltérő polcra :)
Akkor más tanács? Várok, mert:
1.) Ha miattam szakít a pasijával, velem is szakítani fog másért
2.) Nem vagyok olyan gerinctelen, de a lány viszont szeretem.
Na mi legyen? :D
Ne rondíts bele más kapcsolatába. Ha szereted, hagyod, hadd menjen a saját útján. Majd ha szétmennek, vagy hozzád megy tanácsért a párkapcsolati problémáit illetően, elkezdheted kifejezni, hogy kedveled őt.
26/L
1.) Fentebb kifejtettem, hogy nem szándékozom szétválasztani őket, de attól még lehetek mellette támasznak.
2.) Nem ez volt a kérdés. Válaszokat szeretnék, nem kioktatást. Szóval jó tanács SZÁMOMRA?
Igen, lehetsz mellette támasznak, csak azt ne feledd el, hogy a romkom-ok kivételével a támaszból ritkán lesz pasi. Megmarad örökre támasznak, akinek a vállán ki lehet sírni az aktuális pasit.
A megoldás? Keresel kapcsolatot, elkezdesz élni, és ha éppen szabad leszel, amikor felszabadul a lány, akkor lecsapsz rá, de nem holmi támasz témával, hanem férfiként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!