Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a "dili" a mai tizen-huszonévesek körében? (többi lent)
Egyre többet hallom/olvasom, hogy randin felezik a számlát.Miért?Ha egy férfi elhív egy nőt valahova, egy úriember nem engedi a nőt fizetni.Legalábbis én 32 éves létemre nem láttam még ilyen esetet.
Férfiak válasza érdekel elsősorban, hogy miért smucigoskodnak egyesek randevún?
Nyilván olyan eset is van, amikor a hölgy ajánlja fel, de nem alap egy férfinek, hogy azt visszautasítsa?
Én is azt hittem,ha elhívnak, akkor azt jelenti, hogy a férfi fizet. Igaz egyértelmű, hogy nem a legdrágább kaját/italt választom és fel is ajánlom, hogy fizessük a számlát.
Egyrészről, igazán jó lenne, ha 500 forintot egy kávéra nem kellene felezni, másrészt megértem a férfiakat is, hogy minek költsenek feleslegesen,ha netalán kiderül, hogy semmi sem alakul a kapcsolatból...
Kérdező, én is akkor döbbentem rá erre, mikor egy srác a 3. randin vacsorázni hívott(előtte feleztük a dolgokat,gondoltam is, hogy végre megembereli magát és elvisz egy normális helyre), végül gyorskajáldázni vitt,ahol még én fizettem a saját részem,mivel előrébb álltam a sorban...
Köszönöm #2-es, akkor még vannak úriemberek úgy látom a páromon kívül is.:)
Mi első randinkon ebédelni voltunk, eszembe nem jutott volna felajánlani a felezést, hisz tudom hogy milyen büszke, megsértettem volna a hiúságát.
Aztán sétáltunk, mondtam neki milyen régóta vonzanak a kis modern faházak a tóparton.Másnap csak annyit írt, "lefoglaltam jövő hétre".Ez esetben is evidens volt, hogy ő fizette.
utolsó: moziba és utána elbarmolni 10-15ezret első randin szerintem nagy hiba!
pont ezért kell elmenni kávézni,teázni,nem luxusétterembe első randin...
Az a baj ezzel, hogy amikor egy első randinál fontolgatjuk, hogy hol találkozzunk, és én mondok egy presszót, hogy ott jó lenne, akkor az koránt sem egyértelmű, hogy a férfi most meghívott engem, vagy csak a helyválasztásomat fogadta el. Ilyen esetben általában felajánlom, hogy fizetem a kávémat. (Nem szokták elfogadni, de nem tizen-huszonévesekkel randizom)
Kapcsolatban inkább úgy vagyok, hogy egyszer ő fizet, máskor én, vagy ő hív meg étterembe, én meg őt hívom meg hozzám ebédre, vacsorára (azt sem szoktuk elfelezni).
A fiatalok általában az egyenjogúságra hivatkoznak, akkor is, ha arról van szó, hogy illik egy nőt előreengedni az ajtóban, csak ezzel az a baj, hogy összekeverik a jogot a gesztussal. Ez minden, de nem jog kérdése. Egy férfinek természetesen jogában áll engem félrelökve kicsörtetni az ajtón, nekem viszont jogomban áll őt ezért egy faragatlan tuskónak tartani, és elköszönni tőle.
Értem.De felnőtt emberek már az első randin érzik, hogy megvan-e a kémia.Nyilván a túl fiatalok még nem.
Nemrég ünnepeltük az egy éves évfordulónkat, ugyanabban a faházban ahol anno a második randink volt.
Nem sajnálta soha, és most sem sajnálja arra a pénzt, ha jövünk-megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!