Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez a "dili" a mai tizen-hus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a "dili" a mai tizen-huszonévesek körében? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egyre többet hallom/olvasom, hogy randin felezik a számlát.Miért?Ha egy férfi elhív egy nőt valahova, egy úriember nem engedi a nőt fizetni.Legalábbis én 32 éves létemre nem láttam még ilyen esetet.

Férfiak válasza érdekel elsősorban, hogy miért smucigoskodnak egyesek randevún?

Nyilván olyan eset is van, amikor a hölgy ajánlja fel, de nem alap egy férfinek, hogy azt visszautasítsa?

2016. szept. 23. 11:55
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
23%
egyenjogúság van akkor fizesse mindenki a maga sarát
2016. szept. 23. 12:00
 2/48 anonim ***** válasza:
96%
Nos ha én elhívok valakit randira vagy akár csak egy találkozóra és nő a személy akkor pl mindig én fizetek illetve hívom meg.
2016. szept. 23. 12:00
 3/48 anonim ***** válasza:
39%
Több randin tapasztaltam férfiként hogy sok nő nem hagyja hogy kifizessem az egészet mert akkor ők úgy érzik tartoznak nekem. Aztán ebben az-az érdekes ha összejövök az adott illetővel nagy esetekben meg csak nekem kell fizetni utána...
2016. szept. 23. 12:01
 4/48 anonim ***** válasza:
69%

Én is azt hittem,ha elhívnak, akkor azt jelenti, hogy a férfi fizet. Igaz egyértelmű, hogy nem a legdrágább kaját/italt választom és fel is ajánlom, hogy fizessük a számlát.

Egyrészről, igazán jó lenne, ha 500 forintot egy kávéra nem kellene felezni, másrészt megértem a férfiakat is, hogy minek költsenek feleslegesen,ha netalán kiderül, hogy semmi sem alakul a kapcsolatból...

Kérdező, én is akkor döbbentem rá erre, mikor egy srác a 3. randin vacsorázni hívott(előtte feleztük a dolgokat,gondoltam is, hogy végre megembereli magát és elvisz egy normális helyre), végül gyorskajáldázni vitt,ahol még én fizettem a saját részem,mivel előrébb álltam a sorban...

2016. szept. 23. 12:02
 5/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm #2-es, akkor még vannak úriemberek úgy látom a páromon kívül is.:)

Mi első randinkon ebédelni voltunk, eszembe nem jutott volna felajánlani a felezést, hisz tudom hogy milyen büszke, megsértettem volna a hiúságát.

Aztán sétáltunk, mondtam neki milyen régóta vonzanak a kis modern faházak a tóparton.Másnap csak annyit írt, "lefoglaltam jövő hétre".Ez esetben is evidens volt, hogy ő fizette.

2016. szept. 23. 12:07
 6/48 anonim ***** válasza:
21%
írok 1 példát sok haverom randizott mozi utána kaja ez az el barmoltak 10 15 ezer forintot utána a csaj be nyögte bocs nem vagy az esetem meg nincs meg a kémia.. például ezért pici szívem
2016. szept. 23. 12:07
 7/48 anonim ***** válasza:
91%

utolsó: moziba és utána elbarmolni 10-15ezret első randin szerintem nagy hiba!

pont ezért kell elmenni kávézni,teázni,nem luxusétterembe első randin...

2016. szept. 23. 12:10
 8/48 anonim ***** válasza:
83%

Az a baj ezzel, hogy amikor egy első randinál fontolgatjuk, hogy hol találkozzunk, és én mondok egy presszót, hogy ott jó lenne, akkor az koránt sem egyértelmű, hogy a férfi most meghívott engem, vagy csak a helyválasztásomat fogadta el. Ilyen esetben általában felajánlom, hogy fizetem a kávémat. (Nem szokták elfogadni, de nem tizen-huszonévesekkel randizom)

Kapcsolatban inkább úgy vagyok, hogy egyszer ő fizet, máskor én, vagy ő hív meg étterembe, én meg őt hívom meg hozzám ebédre, vacsorára (azt sem szoktuk elfelezni).

A fiatalok általában az egyenjogúságra hivatkoznak, akkor is, ha arról van szó, hogy illik egy nőt előreengedni az ajtóban, csak ezzel az a baj, hogy összekeverik a jogot a gesztussal. Ez minden, de nem jog kérdése. Egy férfinek természetesen jogában áll engem félrelökve kicsörtetni az ajtón, nekem viszont jogomban áll őt ezért egy faragatlan tuskónak tartani, és elköszönni tőle.

2016. szept. 23. 12:14
 9/48 A kérdező kommentje:

Értem.De felnőtt emberek már az első randin érzik, hogy megvan-e a kémia.Nyilván a túl fiatalok még nem.

Nemrég ünnepeltük az egy éves évfordulónkat, ugyanabban a faházban ahol anno a második randink volt.

Nem sajnálta soha, és most sem sajnálja arra a pénzt, ha jövünk-megyünk.

2016. szept. 23. 12:15
 10/48 anonim ***** válasza:
53%
#8: Nem meglepő, lepontozni tudják csak az őszinteséget.
2016. szept. 23. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!