Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki milyen spúrsággal, meglepő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen spúrsággal, meglepő dologgal, ill. furcsasággal találkozott már első randin?

Figyelt kérdés
Fura, vicces, döbbenetes, cikis, stb. esetek.

2016. szept. 21. 13:21
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%

Most láttam a kérdést feulgrani a figyeltek közül, jó volt (meg persze fájdalmas :D) újraolvasni ezeket a történeteket. Ja és ezalatt a majdnem 3 év alatt lettek nekem is sztorijaim :D.

Engem valahogy mindig kifogtak az olyan pasik, akik a legnagyobb hőségben/fagyban is sétálni vittek. Szigorúan csak sétálni. A poén ebben az, hogy előtte szinte mind nonstop dicsekedett, mennyi pénze van (én soha nem kérdeztem rá senkinek az anyagi helyzetére, mert nekem nem ez a legfontosabb), milyen drága helyekre jár vacsizni, bulizni, milyen menő cuccai vannak, stb. Most nem azért, de ha ennyire félti a pénzét, akkor minek vág fel előtte nekem? Na mindegy, íme 3 eset, lehet kcisit hosszú lesz, de szeretném, ha éreznétek, mennire kínosak voltak :D (meg azért jól esik kiírni ezeket ennyi idő után).

1. eset: A sráccal kétszer taliztam, bár utólag belegondolva az első után koptatni kellett volna, na mindegy. Első randi még szeptemberben volt, leültetett a Batthyány téren a parlament előtt, és 2 órán át ecsetelte milyen trükköket tud a laptopja billentyűzetén :D. Ekkor még annyira nem volt gáz a szitu, mert még kellemes volt az idő. Kövi randi december közepe, télvíz idején. Baromira akart már talizni, de fingja nem volt mit csináljunk. Nekem már itt kicsit rossz érzésem volt, de ezt próbáltam elnyomni. A Westendben beszéltük meg a talit, majd ott közölte, hogy sétáljunk el a Margit- szigetre :D. Természetesen megint végig ő magyarázott, a Jászai téren halkan megjegyeztem, hogy vennék magamnak egy kávét a Mekiben, mert kezdek fázni (utólag belegondolva írtó ciki volt az egész szitu). Na erre viccesen beszólt, hogy akár ő is meghívhat, de ahhoz le kéne őt sz.pnom. Én ezen annyira ledöbbentem, hogy végül nem is vettem semmit :D. Tudom, már ennél a pontnál ott kellett volna hagyni a pcsába, de hát ilyen hülye voltam. Aztán végül a Margit- szigeten leültünk egy padra, ahol megint vagy 2 órán át csak ő pofázott, végig azt ecsetelte, hogy az egyetemen mindenki hülye, szaktársak, professzorok, mindenki, bezzeg Ő. Végül elkezdett esni az eső, na akkor menjünk haza, de azt hozzátette még, hogy tali után vesz vagy 4 doboz sört magának, mert kell a szakdogaíráshoz :D.

A fergeteges randi után lebetegedtem, amit meg is írtam neki, ő erre annyit reagált, hogy "szarügy". Na itt már nekem is betelt a pohár, és szó nélkül tiltottam mindenhonnan. Utána egy ideig smsben zaklatott, de nem esett le neki, mekkora suttyó volt :D.

2. eset: Tavaly február közepe, egy nyelvtanulós appon írogatott egy srác, aztán már nagyon szeretett volna látni. Semmi ötlete nem volt, csak megmondta hol talizzunk. Este volt már, és ugye rohadt hideg volt kinn, a srác késett, írta, hogy nyugodtan menjek be a közeli Mekibe, ne fagyoskodjak kinn, majd ott talizunk. El is jött, aztán mondta, hogy akkor mehetünk sétálni xD. Ismét majd szarráfagytam.

3. eset: Szintén ugyanaz a nyelvtanulós app, 30as pasi lelkesen írogat, majd teljesen váratlanul egy verőfényes júniusi napon benyögi, hogy találkozzunk. Mondom oké, késő délután már kellemes lesz az idő, legyen akkor. Nem, neki az nem jó, ezen a napon 2 konferenciája van, a kettő között lesz egy nagyobb szünete, legyen akkor, pl 2 órakor (amikor még nem mellesleg rohadt meleg van). Végül is volt időm, belementem én hülye. Találkoztunk, kérdezte, mi legyen (lol). Mondom itt van nem messze Starbucks vagy Meki, nekem mindegy igazából, csak ne legyen drága hely. Erre közli, hogy amúgy itt parkol nem messze egy parkolóházban, és nem akar túl messze menni a kocsitól, de azért sétáljunk. Fuck logic. Ja, azt hozzá kell tenni, hogy öltönyben, nyakkendőben volt, és majd megpusztult mellettem, ömlött róla a víz, lihegett mint nyáron a kutyák :D, de sebaj. Aztán leültünk egy padra egy parkban, ahol mindenki őt bámulta, mert senki nem értette, mit keres ekkora hőségben egy öltönyös faszi parkban.

Közben mutogatott a telóján videókat, milyen menő helyen volt üzleti úton, milyen drága squash pályára jár a kollégájával :D. Amúgy kb kiesett a szeme, amikor látta ahogyan iszom a kis vizemet, nem tudom mit gondolt, majd megkínálok egy kvázi félidegent a palack vizemből? Tovább nem részletezem, szerintem így is elég kínos volt az egész. Persze randi után írt, hogy nagyon jól érezte magát, és már alig várja a kövi alkalmat, mert igen erős vágyat érez irántam :). Én csak röhögtem ezen, és tiltottam :D.

Tudom, nagy balf.sz voltam, de már megfogadtam, hogy aki legközelebb ilyen sz.r időkben sétáltatni akar, attól kb 10 perc után elbúcsúzok, és inkább hazamegyek.

2019. máj. 14. 15:23
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
😂 Tegnap engem is sétálni vittek. Srác nagyon lelkes volt, hogy találkozzunk megbeszéltük a kávézó elött találkozzunk. 20kor kellett volna ott lennie erre azt írta legyen 30...én már ott voltam. Majd ír legyen 40 hogy inkább ő vár rám ne nekem kelljen (??)félórát vártam majd elmentem, könyörgött jöjjek vissza messziről utazott. Csak ez miatt visszasétáltam. Ott közölte sokan vannak a kávézóban ide nem megyünk be, de sétáljunk. A határozott jellem aki férfiasnak állította be magát kiderült nincs annyi mint én hanem 6 évvel fiatalabb(24), más pasi csaját fűzi épp s mikor mondtam bocs de ne akkor lelkesen bizonygatja de úgy lefeküdni velem, akkora a mellem had fogja meg vagy legalább a farkát nézzem már meg mert olyan jól érzi magát velem. Gyorsan otthagytam. Brrr
2019. máj. 17. 07:14
 53/56 anonim ***** válasza:
26%
50-es, csak érdekelt.
2019. máj. 17. 18:15
 54/56 anonim ***** válasza:
59%
Kíváncsi voltam, srácok is röhögnek-e itt a sztorikon. :D
2019. máj. 17. 18:21
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy még aktuális e de én is szívesen elmesélem a két legkinosabb sztorimat randin

1.

Fiatal voltam és megismerkedtem egy lánnyal akivel nagyon gyorsan jóba lettünk neten, sokat beszelgettünk. Elmesélte hogy nem rég ért véget a kapcsolata, és akkor már a vészjelző szolhatott volna a fejembe, de nem tette... Gondoltam magamban, hogy eléggé lazán kezeli, biztos minden okés.

Megbeszéltünk egy találkozót Pesten, mert a lány odavalósi, én felutaztam és vettem egy kis doboz bonbont ami szerintem kedves gesztus és elfér egy női táskába, nem kell kézben hurcolni.

Leültem a kávézóba és vártam vidáman, lelkemben rőzsedalokkal hogy perceken belül betoppan életem szerelme... Tényleg annyit beszéltünk hogy úgy éreztem hogy végre egy lelki társ...

Aztán megérkezett a lány, puszi, ölelés, minden tök f@*za, bár a szemei kicsit szomorkásak voltak. Megkérdeztem hogy mit inna szívesen, kikértem és beszelgettünk minden jóról, mint két barát. Megjegyeztem neki hogy tudok a környéken egy jó kajáldát ha megéhezne.

Poénkodtunk nevetgéltünk, de amikor meg akartam fogni a kezét akkor elhuzta. Nem értettem de második próbálkozás után ráhagytam.

Közben megérkezett egy srác egy szál virággal a kávézóba, leült pár asztallal arrébb és várta ő is a nagy Ő-t... Gondoltam én...

Sűrűn felénk pillantott és ugy voltam vele hogy szóvá teszem és diszkréten sugtam a lánynak hogy "nézd ő is randira vár, a végére egy jó dupla randink lesz"

A lány felcsattant hogy ez durva poén volt. Ettől meghökkentem de gyorsan visszakanyarodtunk a témához erre a srác felkelt odajött és mondta a csajnak hogy "ezért hívtál ide?"

Akkor már sejtettem hogy baj lesz, de bíztam a happy endbe... Kár volt

A lány leültette közölte hogy nem akarta féltékennyé tenni csak azt hitte hogy hamarabb találkoznak és nem futunk össze hárman.

Közben én elhülve hallgattam ahogy a srác rinyál a csajnak hogy fogadja vissza a csaj meg közben rendesen felbontotta a bonbont és elkezdte majszolni aztán megkinálta a srácot aztán engem is...

Na itt valami elszakadt bennem és Megkérdeztem a lehető legkultúráltabban hogy megis mi a bánatos f**omat csinálok én itt...

Erre eszbe kapott a lány és mondta hogy "mindjárt beszélünk tovább csak szeretne a végére érni a sztorinak, és annyira kinos hogy ezzel elrontják ők ketten a találkánkat"

Ekkor már csak találka volt...

A csávó kérlelte hogy inkább menjenek haza és ott beszéljék meg erre a csaj felállt és sűrű szabadkozás mellet ott hagyott a francba...

Nem vagyok anyagias de akkor már az is dühített hogy számlával mindennel ott hagyott az exe miatt este meg küldött egy sms-t hogy szerinte ki fognak békúlni és ne haragudjak de a szivnek nem lehet parancsolni...

Azóta se beszéltünk...

A másik rövidebb sztori

Találkoztunk felhívott magához és hát éppen meztelenül feküdtünk amikor Megjegyezte hogy nem akar kihasználni én meg mondtam szó szerint hogy "az a lényeg hogy jól érezzük magunkat és semmi sem erőszak"

Erre megvonta a vállát és orálisan megpróbált kielégíteni, elég kis bénán csinálta mert alig állt fel tőle főleg ezzel a lesz*rom stilusával, aztán ugy voltam vele hogy atveszem a kezdeményezést, hanyatt fektettem hogy viszonozzam erre ellõkött magától és mondta hogy "megkaptad amit akartál inkább aludjunk"

Én nem is kértem semmit...

Életemben nem sétáltam annyit buszra várva éjjel mint akkor Pesten...

2019. szept. 25. 07:22
 56/56 anonim ***** válasza:
12%
Ilyenkor nekem az jut eszembe (ffi vok), hogy lehet hogy igazából nem jöttek be a lányok ezeknek a srácoknak és azért merték ezeket bejátszani. Mert úgyis mindegy volt nekik. És igen, kb a 3. randinál illik a lánynak felajánlani, hogy ő fizet.
2021. márc. 20. 13:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!