Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen spúrsággal, meglepő dologgal, ill. furcsasággal találkozott már első randin?
Teljesen jó, másik sláger a vörösborba öntött kólás italpor :D Mindkettő a stílusos, finom úriemberek itala, nem értem, mi volt vele a problémád :DD
Az ügyvédes sztorik nagyon jók :D
Nekem volt egy olyan, hogy a srác randira hívott 10 perccel az után, hogy rißancnak nevezett (nyilván nem mentem el), meg volt egy olyan találkozóm, amiről én csak hónapokkal később tudtam meg, hogy a srác randinak szánta, mert annyiból ált, hogy megittunk egy sört, közben pedig sírt, mert állítólag hasonlítottam az exére külsőre.
Ezt én máig nem számolom randinak, szóval úgy veszem, hogy soha életemben nem voltam még ilyen klasszikus ismerkedős randin, de az ilyen sztorik alapján nem is tudom eldönteni, hogy lemaradtam-e valamiről :D
Spur #1 Konyvvizsgalo volt a pasi az egyik "nagynal". Szoval rendes allasa volt jo fizetessel, nala spurabb figurat viszont meg nem lattam. Egy hazibuliban talalkoztunk, rendesnek tunt, szamot csereltunk. Ez meg kb. 15 eve tortent.
Ahogy jobban megismertem, fura dolgok tortentek. Kerdezte, nincs-e vezetekes telefonom, mert azt olcsobb hivni. Kiderult, hogy hetvegen bejarogat a munkahelyere, mert onnan ingyen telefonalhat, mobilt is csak onnan hivott.
Elvitt randira. Kirandulas az erdoben, mi mas? Par ora mulva mar ehes-szomjas voltam, nem ertette. Vegul bementunk egy pizzazoba, ahol persze kiderult: nem hozott magaval penzt :) mindegy, meghivtam.
Meg egy randink volt, elvitt a szuleihez videkre. Elmentunk strandra, en vittem magammal penzt uditore, fagyira. Ugy neztek ram, mintha holdkoros lennek. Minek az? De az egesz csalad kb. Amugy kedvesek voltak. A vegen a srac nem vitt haza - odafele az o kocsijaval mentunk - hanem felrakott egy buszra. Azt igerte egyebkent, hogy a pizza arat majd megadja, de azota sem jelentkezett :D
Uhh hát azért elég durva sztorikat olvastam itt.
Nekem is van pár nő ismeresőm, akik férfiakkal, (tehát nem csoró kis diákokról van szó), randiztak és vagy kiültek a parkba beszélgetni, vagy valamelyikkel az autóba ültek be beszélgetni, gondolom meghívni egy nőt egy üditőre már luxus mert ahhoz már a pénztárácához kellene nyúlni, vagy épp megjelent a pasi melegítőbe a kutyájával a pórázon és úgy tett a csajnak akkor a kutyasétáltatást is letudja randi közben. Ugyhogy tisztelet a kivételnek, de vannak ordenáré nagy suttyó férfiak, akik nem tudom, hogy képzelik hogy randira invitálnak egy nőt, mikor az etikához egy büdös nagy nullák, de azért ők még elindulnak otthonról nagyba nőzni :D
Én ugyan nő vagyok, nem állok rosszul anyagilag és senkinek a pénére nem voltam és vagyok ráutalva, de ha egy férfi egy nőt randira hív legyen már annyira uriember hogy befizeti egy kávéra vagy üditőre, pizzázni is ellehet vinni valakit vannak tök olcsó helyek ahol ezer forint egy pizza és mégis az ember normálisan leül és emberi módon eltudnak beszélgetni és vacsoázni közben, de azért ha egy nő felveszi a magassarkút, kisminkeli magát és megtiszteli a másik embert ezzel akkor ne a parkba vigye már sétálni, hanem vegyen egy gumi nőt magának és az ingyen van.
Ezeken csak nevetek,durva sztorik:D
Nekem olyan volt(már volt baráttal),h mikor beültünk vlhova,akkor kérdezte h kérek-e inni vlmit,én kértem egy citromos üdítőt,aztán mikor fizetni kellett mondom én fizetem,mert nem volt sok,ő mondta fizeti,erre a végén mondja,h nincs apród,mert nem akarom felváltani a nagy pénzt,úgyh én fizettem:D de hasonló eset volt egyszer kétszer,de akkor sem volt fontos,csak azért jól esik.
Vettem narancslevet, kb fél órát voltam ott, miközben lebeszélt egy másik randit telefonon egy lánnyal. Leléptem es otthagytam a vodkát neki. Kíváncsi vagyok továbbvitte e a másik randira:) és meg kifejezetten jóképű vagy izmos sem volt.
Közben eszembejutott egy másik is.
Egy sráccal mentünk sétálni, javasolta, hogy üljünk be valahova. Megkérdezte, hogy innék e valamit, mondtam, hogy igen. Elkísértem a pulthoz, hogy megnézzem mik vannak. Megkérdezte a pultos, hogy mit kérünk. A srác kért egy sört magának, majd a pultos kérdezte, hogy lesz e még valami. Mielőtt megszólalhattam volna, a srác közölte, hogy ennyi lesz. A pultos csaj teljesen lefagyott, rém kínos pillanat volt. A srác visszament az asztalhoz, kértem egy fröccsöt, és a csaj rákérdezett, hogy ezzel a sráccal randizunk e.. semmi bajom a felezéssel, de ilyen kellemetlen helyzetbe hozni pofátlanság volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!