Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen spúrsággal, meglepő dologgal, ill. furcsasággal találkozott már első randin?
#1 Lehet, hogy ugyanaz volt mind a hármas válaszolónak, de én is jártam már úgy, hogy a fickó kioktatott a magassarkúról, meg hogy tönkre fog menni a lábam, és rokkant leszek öregkoromra, stb. Ezután belekötött valami kifejezésbe, amit használtam (pedig amúgy elég háklis vagyok a választékos beszédre és a helyes nyelvtanra amúgy). Aztán még olyat akart "játszani", hogy én kérdezek egyet ő válaszol, majd fordítva. :D jah és búcsúzóul még kierőszakolt egy ölelést belőlem. Mindezek után még újabb randit követelt, nem értette meg, hogy nem akarok semmit, és közölte, hogy számomra ő a tökéletes férfi, és nekem rá van szükségem. Na peeeersze! :D
#2 A Duna-partra mentünk, ahol a táskájából elővarázsolt egy üveg pezsgőt és 2 talpas poharat. A horoszkópomból kész személyiségtérképet készített, meg hogy a csillagok állása beleégett az éteri testembe születésemkor. Majd József Attila életéről hallhattam kiselőadást, versekkel megtűzdelve. Meg a Föld szívcsakrájáról, meg a Kárpát-medence az jin-jang formájú, stb. stb. Persze másra se tudtam gondolni félüveg pezsgő után, csak arra, hogy nagyon kell pisilnem... :D
#3 Igazából ez csak nagyon kínos volt. Interneten nagyon jól el tudtunk beszélgetni, de élőben... Már köszönéskor olyan feszült volt a levegő, és a randi is kimerült kérdés-válaszok halmazában, és nagy kínos csöndekben.
Spúr csávókkal hálistennek nem találkoztam, bár volt olyan is, akivel csak a Duna-parton ücsörögtünk, ami engem amúgy nem zavar, így utólag visszagondolva amúgy tuti spúrságból tervezte oda a randit... :D
Ó volt egy exem, róla teljesen megfeledkeztem.
Első eset:
Csocsóztunk 2 sráccal 4esben, és nagyon meleg volt. Mondtam, hogy szomjas vagyok várjanak meg, mindjárt jövök. Erre az egyik srác kérdezi a baratomat, hogy miért nem hoz ő nekem egy italt? A barátom rávágta, hogy minek. Erre a srác nekiállt okoskodni, hogy ha a barátom nem hív meg, majd találok gyorsan mást, aki meghív. És felajánlotta, hogy hoz nekem innk.
Erre a barátom benyögte, hogy legyek a srácé.
Borzasztó megalázó volt ez is.
Ugyanezzel a pasival másik eset.
Tudtam, hogy nem szeret költekezni, de egyszer láttunk egy szép kirakatot a városban, és a fejébe vette, hogy üljünk be. Mondtam neki, hogy ne, mert drága, de ragaszkodott hozzá. Bementünk, én épp le voltam égve. Leültem egy asztalhoz, ő meg elment nézni magának valamit. Nagyon ciki volt, mert amint meglátta, hogy ezer forint egy szelet süti, azt mondta inkább menjünk máshova.
Köszönöm az újabb történeteket. Mindenkinek ment a zöld pacsi természetesen.
Ha még mindig van sztori, ami kikívánkozik valakiből, akkor bátran essen neki a billentyűzetnek! :D
Köszönöm.
Ó vicces esetet is lehet, ezt nem is olvastam.
18 évesen randiztam egy sráccal. Tök jó randi volt, a végén egészen megkedveltem. Aztán el akart nekem mondani egy nagy titkot. Mégpedig azt, hogy ő sosem tud elmenni szex közben és mivel elég nagy mérete van a nők folyton csak kihasználják. Én meg akkor, mint valami kis béna csaj, simán elhittem neki, pedig így visszagondolva egészen biztosan csak csel volt, hogy segítsek rajta:) vele sem lett második randink.
Volt egy férfi, vele nemrég randiztam.
Vidéki srác, feljött Bpre a randi kedvéért. Amíg várt rám, távolról látszott, hogy betalálta egy bolond hajléktalan hapsi. Gondoltam megyek, kimentem. Odaérek, köszönök, erre leint, mintha a hajléktalan nem zavarná, sőt valami fontosat mondana. Egy két percig még dumált a bácsi, majd észrevette magát és lelépett.
Ez nagyon klassz volt, az egész helyzet, hogy így mentette ki magát, hogy ne nézzem bénának. Még egy kicsit játszotta az eszét, hogy de igazán fontos beszélgetés, majd csak mosolygott. Őt kedveltem nagyon.
1. Csávó 90 km-re lakott tőlem, internetes randi volt, de nem az első. Kijött a vasútra késve, kocsiból nem szállt ki (előtte még nem voltunk kocsival), én meg vártam az anyósülés ajtaja előtt, hogy talán kiszáll vagy valami, esetleg ki is nyitja az ajtót nekem. Erre elhordott minden ribizlinek, mert ő csak ide leállt és nem fizetett parkolást mert drága, és a farkincája se fogja kinyitni az ajtót. Mindezt üvöltve a kocsiból, hogy a zsúfolt parkolóban mindenki hallja. Sarkon fordultam, elmentem várost nézni, és hazavonatoztam.
2. Két megbeszélés közé szervezte a randit, így állandóan nézte az időt. Nah... meg a melleimet. Nem mintha ki lett volna teregetve, mert munkából jöttem, ingben voltam (dehát nagyokkal áldott meg az Isten..). Miután elköszöntünk már aznap megkeresett a fészen és tudatosította bennem, hogy ő "kebelbarát" és "MELLesleg" jól szórakozott velem. Nekem viszont hányingerem lett a palitól, tiltottam a csávót.
3. Kivittük a teraszra az italainkat, kihúztam a széket magamnak, ő meg leült rá.
4.1. Első randi végén közölte, hogy a hatodik randiig szexelünk, különben viszlát. Sarkon fordultam és elmentem.
4.2.Ugyanez a sztori, csak negyedik randin, és közölte, h ha nem fekszem le, akkor többet nem lát. Hát valóban így történt... :D
5. Ugyan nem randi volt, anyámmal voltunk ügyvédnél ügyet intézni, és a pali diktált nekem vlmi szöveget, amitől nekem előre kellett hajolnom, ő meg végig a dekoltázsomat bámulta (anyám szerint). Később összefutottam a palival, de nem beszéltünk csak összenéztünk távolabbról az utcán.
6., 7., 8., 9., stbstb... Mikor olyan spúrak voltak a csávók, hogy semmire sem hívtak meg, cserébe ültünk egy padon két órán keresztül majdnem egy pisszenés nélkül (naná, hiszen semmi nem történik). Hiába mondtam előtte, hogy szervezzünk valamit vagy sétáljunk legalább, nézzünk meg egy ingyenes meccset v vlmit...
10. Eljött a pali, és kb. 10 évvel fiatalabb kép volt rajta az interneten, mint amennyi valójában volt. A fogai olyan rohadtak voltak, hogy csak na...! Közölte, hogy csak 6 és fél óra múlva jön busza, szóval ő addig marad, és nekem szórakoztatnom kell. Ami azért volt gáz, mert beültünk vlhová a nyár kellős közepén, tök meleg volt, rendeltem egy kólát és afölött ültünk már két órája... Úgy, hogy nem bírtunk semmiről sem beszélgetni (naná, hiszen egy helyben ülünk..) Fogtam a telefonomat, és kinéztem a menetrendben, hogy van egy busz két és fél óra múlva, majd feltettem rá. Később kaptam egy üzenetet, hogy ő nagyon jól érezte magát és szeretne találkozni ismét. Én meg megírtam, hogy inkább nem, de ha kéri, akkor elmondom, hogy miért. Kérte, én meg leírtam. Erre közölte, hogy ő sem akart amúgy második randit, egyrészt azért, mert nem tetszett neki, hogy én csak egy órát szántam volna rá, másrészt pedig mert szőkésbarna a hajam. :D
Most így hirtelen ennyi jut eszembe. :)
A randipartnerem biciklivel jött izzadva és egy fél órát késett, mert elaludt. :D (reggel 11 órakor taliztunk) Kb. 3-szor taliztam vele, és egyszer sem hívott meg semmire, aztán egyszer eljött egy nagyon rövid, alsógatyára emlékeztető nadrágban, és azt mondta azért, mert én klassz lány vagyok, nem nézem le emiatt. :)) A csúcspont az volt, amikor mondta, hogy menjünk be a piacra, akar venni lángost, meg dinnyét. Vett egy lángost, úgy ette meg, hogy majdnem elhánytam magam (sajtos-tejfölös), illetve egy olcsóbb dinnyét, amit aztán egész randin cipelt a bicajon. Egy élmény volt. :)))
De csak ez volt, azóta szerencsére nem fogtam ki olyanokat, mint itt olvastam. XD
Ismét 26-os :) Lemaradt az egyik sztori, mikor tök jól el is voltunk végre egy csávóval, minden jól alakult, el is csattant az első csók. Aztán a második, meg a harmadik. Tényleg el sem hittem, hogy végre egy pali, aki vicces, okos, lehet vele dumálni, még ki is néz valahogy és stílusa is van, nem egy szakadt pólóban jött.. De a harmadik csók után közölte, hogy mivel azt írtam, hogy nem szeretem a bunkó pasikat ezért nem ma (aznap) fektet le, majd csak holnap (de kedves... :D). Mindezek után mentem volna, de még meg kellett hallgatnom tőle a biztonságos fogamzásgátlási módszerekről szóló tanmeséjét (mert ugye felelősségteljes fiatalok vagyunk, akik nem csak úgy duggatnak fűvel-fával... Jah... el tudom képzelni, h ő mennyire az....). A tanmesét egy bizonyos szernek a reklámozásával nyugtázta, majd ismét hangsúlyozta, hogy "mi, akik tartós kapcsolatban gondolkodunk..." Nem bírtam tovább, hazahúztam.
3. randin épp programon voltunk a csókával, mikor kinyögte, hogy "jajjj de imádlak!". Én meg vissza. Utána eltorzult az arca, és hűvös lett. Többet nem láttam.
Jah, és amúgy ezek nem tizenéves kis hülyék, hanem elvileg "érett" 35-40 éves palik mind...
Úristen! Én szégyellem magam a randi partnereitek helyett is!
Elképesztő, hogy ilyenek léteznek! :S
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!