Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki milyen spúrsággal, meglepő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen spúrsággal, meglepő dologgal, ill. furcsasággal találkozott már első randin?

Figyelt kérdés
Fura, vicces, döbbenetes, cikis, stb. esetek.

2016. szept. 21. 13:21
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
98%
Tisztelet a kivetelnek kedves utolsó férfi hozzászóló, de amúgy csak nekem tűnt fel hogy a sok nőgyülölő pasi itt most lapít és síri csendbe vannak? :D :D
2016. szept. 22. 00:14
 32/56 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon gáz basszus :) hehe

Ami a legdurvább hogy el is hiszem hogy vannak ilyenek férfitársaim között. Ami meglepő hogy eddig csak nők írtak, pedig tuti vannak agyatlan nők is, róluk is szívesen olvasnék :)

2016. szept. 22. 01:56
 33/56 anonim ***** válasza:
99%

#31 köszi :)

#32 nos, ami azt illeti nekem most csak egy olyan jut eszembe, hogy egy óvónővel randiztam egy társkereső oldalról, akitől direkt rá is kérdeztem, hogy megnézte-e az adatlapom és igent válaszolt...

1 óra teázás után jött rá, hogy nekem van egy kisfiam és ő nagyon sajnálja, de inkább mégsem szeretne velem tovább ismerkedni, holott az adatlapomon ott volt feketén-fehéren, hogy van gyerkőc...

Ez inkább csak bambaság, de rohadt nagy pofára esés, mert amúgy szimpatikus volt és én is neki állítólag...

Persze hazáig még azért elkísérhettem, - mert amúgy szakadt az eső és ő persze nem hozott esernyőt csak én és megázni nem akart nagyon - de csak a lépcsőházig mehettem és az is titkos volt, hogy melyik a sok közül, mert nehogy majd zaklassam később...

No comment.

2016. szept. 22. 04:37
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

Netes első randik:

1. Kifogtam egy mély depressziós nagyon lusta önsajnáltatóst aki neten még szépen tartotta magát, normálisnak tűnt majd élőben beültünk egy kávézóba ahol végigfeküdt az asztalon s úgy ontotta magából az ő életét megkeserítő összeesküvés elméletet, hogy meg se kellett nagyon szólalnom fenn tartotta önmaga a beszélgetést. Néha amikor levegőt vett próbáltam terelni jobb témákra hátha s így mentünk végig a munka,család,állatok,filmek, érdeklődési körökön mindenen de még mosolyt se ejtett meg. Kb 5perc után eluntam s esélytelennek láttam de gondoltam illendőségből maradok egy 15percet de mikor feláltam, hogy akkor mennék leültetett, hogy de olyan jó velem beszélgetni. -.- Mondtam akkor esetleg jusson el hozzá, hogy ez egy randi.

Ekkor vette a fáradságot, hogy kérdezzen s mikor mondtam van egy fiam ott elborult, hogy de ő utálja más kölykeit... Mosolyogva felálltam, hogy akkor tárgytalan hagyjuk de nem akart lekopni s még 2órán át jött utánnam a városban sétálva, had beszélgessünk (panaszkodjon)...

2. Más, kb negyven perc unalmas semmilyen beszélgetés után közölte most mondjam meg tudnám e szeretni mert ő úgy kalkulál mondtam akkor sehogy.

3. Talán ez volt a legszörnyűbb, a 2órás randi alatt kiképzett az úr földművesnek a termés vetéstől kezdve a banki hitelügyintézésen át gépkezelésig mindenből amikor csak annyit kérdeztem mit szeret szabadidejében csinálni. Nem azzal volt a baj, hogy mia foglalkozása! Hanem hogy mániásan semmiről se tudott beszélni s a romantikus udvarlás ha már nekem arra lenne szükségem került szóba előkapott szinte egy naptárat, hogy mikor is lenne jó a következő fél évben....

4. Magát vagyonosnak akarta beállítani pedig szakadt kocsija volt( a hazugság része idegesített, hogy azt hiszi nem látom) s közölte annyira szőrnyű tragikus gyermek kora volt mit sose lesz képes feldolgozni s ezért neki oly sok szeretetre van szüksége amit egy nő nem tud megadni csak több ebben biztos, s hogy ha nem vagyok prűd nem zavarna e ha egy jó kamatybarátnőjéhez beszálna s akár együtt is élhetnénk boldogan...

Annyira elképedtem, hogy mondom csak akkor persze az se zavarná, hogy az én tragikus (nem bírtam megállni) szeretetéhségemet is többed magával kellene kielégíteni. Hát az nem fog menni ne legyek erkölcstelen nem osztozkodik XD

5. Boldog mosollyal vár a férfi majd közli lelkesen, hogy jaj de jó végre lát s odaértem már aggódott (5percel megbeszélt idő elött értem oda)s tessék egy csodás rózsa most igazán szépeket adtak akcióssan....

6. Ügyvéd: Normális aranyos, már egy órája beszélgettünk egy kávézóban de valami mégis zavart benne csak nem tudtam rájönni miért a vészvillogó a fejemben, majd felajánja ha szeretnék menjünk vacsorázni. Mondom rendben.

Várjak, kicsit odébb parkolt s ne legyek zavarban a BMW miatt...

itt fordult egyet az epém kirohant fizetés után az ajtón mint akit kergetnek. Majd visszajön de sápadt, mondja akkor nem zavarna ha elöbb hátra rakja a gyereküléseket a csomagtartóba. Mert hogy van gyerek. Kérdeztem mekkorák mert eddig semmit se mondott róluk. Hát ő házas. Mondom akkor vigyázzon a családjára s ott hagytam.

S nem tinik hanem elvileg felnőtt 30as pasik.

Többi normális volt.:)

2016. szept. 22. 12:01
 35/56 anonim ***** válasza:
100%
Belegondoltam én is egyszer beégtem bevallom, megbeszéltünk egy randit de belázasodtam. Próbáltam volna lemondani de végül gondoltam oké egy órát kibírok vettem be gyógyszert s elmentem de elkezdett szakadni az eső, én pedig bementem a kávézóba bent megvárni s mikor bejött közölte a képen jobban néztem ki s mindig verejtékezik e a homlokom. XD
2016. szept. 22. 12:07
 36/56 anonim ***** válasza:
95%
Még mindig jókat röhögök:) köszi csajok
2016. szept. 22. 12:07
 37/56 anonim ***** válasza:
95%
Hú tényleg köszönöm én is,h leírtátok,nagyokat nevetek:D
2016. szept. 22. 12:31
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Én is köszönöm az összes történetet! Nekem is van egy jó, egy BME-s srácról, aki a táj nézése helyett, a budai várban a kilátókban, az arcomat nézte vagy 10 cm közelről, tüntetőleg engem nézett a panoráma helyett. Rém beteges és zavaró volt. És minden zebránál, ahol meg kellett állni a piros lámpa miatt, ugyanezt csinálta, odafordult és nézte a fejemet közelről. Istenem de kínos volt. Én nem néztem rá vissza. Ezen kívül a második randira melegítőnadrágban jött, mert tél volt és az a legmelegebb nadrágja.
2016. szept. 22. 16:04
 39/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mindenkinek ment a zöld!

2016. szept. 23. 13:53
 40/56 anonim ***** válasza:
100%

1. A srác felajánlotta elvisz "vacsorázni". Elvitt egy kinai kifőzdébe és azt mondta válassz 800-ért :D

2. És ez volt a leges legpofátlanabb:

Még fiatalabb voltam ő is fiatal srác volt és már randi előtt pár nappal mondta teljesen levan most égve és nincs pénze par honapja munkanelküli. Mondom semmi gond megesik barkivel es én hivtam meg kajálni, kifizettük együtt a kajat, a pincér valamiért neki adta vissza a visszajárót ő meg a 2ezer forintot a saját szemem előtt lazán zsebre vágta ugyhogy mellette voltam. Köpni nyelni nem tudtam ugy voltam vele varok kicsit hatha veletlen volt de nem, beakarta nyelni aztan a randi vegen kertem vissza.

2016. szept. 23. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!