Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy korkülönbségnek tartjatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülönbségnek tartjatok ha a no 47eves a ferfi viszont 42eves?

Figyelt kérdés

2016. aug. 10. 12:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
"...nagyon osszepasszolunk uj baratnommel, mintha mindig is ot szanta volna nekem az elet..." Na látod, ez a lényeg, hogy összepasszoltok, ha ez megvan, akkor nem számít a korkülönbség. Ez az 5 év meg amúgy is semmi.
2016. aug. 21. 13:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg sok. Egy 47 éves nő (mint én) már túl van fiatalsága, szépsége nagy részén, most már csak egy olyan társ kell neki, aki mellett megöregedhet, nem szégyenli a ráncait, a korral járó betegségeit. Hiába néz ki jól. Akkor nézzük a férfit. Sokan még ennyi idős korban is anyuci szoknyája mellett vannak. Ha meg nem, életük legszebb időszaka most jön. Érett, már nem gyerekes külső, termékenysége, teljesítőképessége csúcsán van.
2016. szept. 6. 10:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez tíz éven belül megfordul.
2016. okt. 8. 09:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem nagy.Ugy cselekedj ahogy belul erzed,nem ahogy masok megitelik kivulrol!
2016. okt. 8. 09:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Unokatesóm 50 éves csinos nő, pasija 38. 12 éve vannak együtt és boldogok :)
2016. okt. 22. 21:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sok. Egy 47 éves nőhöz fiatalabb pasi illik, mert a nők szexuális étvágya a korral növekszik,

ők szexuálisan a 30-as,40-es éveikben vannak a csúcson, míg a férfiaknál 40 éves kor felett már csökken a teljesítőképesség.Nem tudod rendesen kielégíteni őt, max.ha elnyomja a vágyait.

2016. nov. 14. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!