Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, nálatok a nem mindig igent jelent? És ha a pasi a nem-et nem-nek veszik akkor lúzernek tartjátok őt és már nem is akartok tőlük semmit?
Nem, a nem nemet jelent. Annyiban van igazad, hogy ha valakinek nemet mondok, és ő felfogja, akkor utána nem akarok tőle semmit. Pont ezért mondtam nemet.
Ennyi marhaság közt egy lehelletnyi féligazság azért elég rossz arány.
A nem az nemet jelent.
Ilyenkor nem akarom hogy keressen többet, DE volt már, hogy rá egy hétre én kerestem meg az illetőt, hogy meggondoltam magam.
Sőt még egy lányt ismerek, aki így jött össze a férjével.
"a nem mindig igent jelent?"
Az ilyen kis agyament pö'csökből lesznek a nemi erőszakolók. Az elején még elutasít szépen, aztán elutasít csúnyán, de te csak nyomulsz, a csaj már sikoltozik meg üt-ver, te meg továbbra is azt gondolod, hogy csak kéreti magát.
Noknel az igen=igen
nem=nem
Talan=nem.
En pl a talant nem hasznalom, mert nem szeretem batoritani azt, akirol tudom h a vege ugyis nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!