Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők, nálatok a nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, nálatok a nem mindig igent jelent? És ha a pasi a nem-et nem-nek veszik akkor lúzernek tartjátok őt és már nem is akartok tőlük semmit?

Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 00:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem, nálam a nem az nemet jelent, bármilyen meglepő.
2016. jún. 13. 00:03
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
A nem, az nem. Azt tartom inkább "lúzernek", aki ezt nem fogja fel.
2016. jún. 13. 00:18
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Nem, a nem nemet jelent. Annyiban van igazad, hogy ha valakinek nemet mondok, és ő felfogja, akkor utána nem akarok tőle semmit. Pont ezért mondtam nemet.

Ennyi marhaság közt egy lehelletnyi féligazság azért elég rossz arány.

2016. jún. 13. 00:29
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Ha a nem igent jelentene, akkor hogy mondanánk nemet? Fuck logic.
2016. jún. 13. 00:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A nem az nemet jelent.

Ilyenkor nem akarom hogy keressen többet, DE volt már, hogy rá egy hétre én kerestem meg az illetőt, hogy meggondoltam magam.

Sőt még egy lányt ismerek, aki így jött össze a férjével.

2016. jún. 13. 00:35
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
#5 Na pontosan ezért jelent a nem igent.
2016. jún. 13. 01:18
 7/14 anonim ***** válasza:
6# Nem jelentett igent, hanem én talánt éreztem, de nem mellett döntöttem, ezt vele is közöltem és ezek után azt várom, hogy ehhez tartsa magát. Amikor kimondtam a nemet, akkor nem volt, aztán hogy ez nálam igenné vált, akkor szóltam neki arról is, hogy igen.
2016. jún. 13. 01:31
 8/14 anonim ***** válasza:
95%

"a nem mindig igent jelent?"

Az ilyen kis agyament pö'csökből lesznek a nemi erőszakolók. Az elején még elutasít szépen, aztán elutasít csúnyán, de te csak nyomulsz, a csaj már sikoltozik meg üt-ver, te meg továbbra is azt gondolod, hogy csak kéreti magát.

2016. jún. 13. 05:14
 9/14 anonim ***** válasza:
94%
A nem az nem. Pont. Csak az igen jelent igent. Nem bírom azokat, akik ezt nem tudják felfogni. Az az igazi lúzer.
2016. jún. 13. 06:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Noknel az igen=igen

nem=nem

Talan=nem.

En pl a talant nem hasznalom, mert nem szeretem batoritani azt, akirol tudom h a vege ugyis nem.

2016. jún. 13. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!