Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, nálatok a nem mindig igent jelent? És ha a pasi a nem-et nem-nek veszik akkor lúzernek tartjátok őt és már nem is akartok tőlük semmit?
A nem "mindig" igen?! Wtf? Nem, SOHA nem jelent igent a nem. Soha. Ha elhív valaki randizni, és azt mondom, hogy "nem", akkor dícséretesnek tartom és örülök neki, ha ezt felfogja és ehhez is tartja magát. Ha ennek ellenére tovább nyomul, akkor tartom esetleg lúzernek, de inkább értelmi fogyatékosnak és idegesítőnek. És nem azért nem akarok valakitől valamit, mert felfogta, hogy nemet mondtam, hanem azért mondtam nemet, mert nem akarok valakitől valamit. Rossz az oktulajdonítási sorrended.
Ha egy nő ezzel szórakozik, akkor hagyd rá, majd megtanulja a maga kárán, de alap esetben a NEM az NEM, nincsenek kivételek meg különleges esetek meg hasonlók.
Az Igen lehetséges jelentései
- nem, csak nincs elég kurázsim egyenesen megmondani neki
- talán, de amíg eldöntöm, addig is jó érzés, hogy fut utánam
- (igen)
A talán lehetséges jelentései:
- nem, csak nincs elég kurázsim egyenesen megmondani neki
- (talán)
- igen, de ne érezze, hogy olyan könnyen kapható vagyok, szóval szórakozom még egy picit.
A nem lehetséges jelentései:
- nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!