Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti is szexinek tartjáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti is szexinek tartjátok a fogszabályzót egy fiún?

Figyelt kérdés
Nekem is hamarossan lesz fogszabályzóm és nagyon tetszik a dolog. Arra lennék kiváncsi hogy ti mit gondoltok arról ha megláttok egy fogszabályzós srácot? Nekem amúgy nagyon bejön ha egy lány hord fogszabályzót. Annyira aranyosak vele :) Amúgy gondolkodtam rajta hogy melyik típus legyen de a klasszikus fém mellett döntöttem ami kívülről látszik mert szeretném ha látnák a lányok hogy nekem is van, szoval nem akarom elrejteni egyáltalán. Amúgy DAMON Q lesz hátha ismeritek. Köszi előre is a válaszokat:))) 26/F
2016. máj. 19. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy nem jók a fogai. Nem oszt nem szoroz a fogszabályzó, ha a srác szimpi nem zavar ha van neki ha meg nem akkor meg mindegy mert nem foglalkozok vele.
2016. máj. 19. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Őszintén kétlem, hogy ez bejönne a nőknek.
2016. máj. 19. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Sokmindent lattam mar, de hogy valaki a fogszbalyzoja markajaval akar meno lenni azt meg nem :D
2016. máj. 19. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
2016. máj. 19. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Legalább van igénye arra,hogy szép mosolya legyen,ez pedig értékelendő.Nem azt mondom,hogy különösebben gerjedek rá,de bénának se tartom.Az lenne a béna,ha a girbe-gurba fogaival nem menne fogdokihoz.

22/N

2016. máj. 19. 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, erre vártam :) Végre egy Nő akinek az értékredje a helyén van, én meg ezt értékelem! :) Ja és a többieknek meg akik ezt mem tartják jó dolognak nekik üzenem hogy nagyon unszimpatis a hozzáállásotok..
2016. máj. 19. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:

#6: senki nem mondta, hogy baj, hogy fogszabályzód lesz. Nagyon jól teszed, hogy foglalkozol vele, ez természetes.

Azt kifogásolták a válaszolók, hogy te valamilyen furcsa okból a fogszabályzóddal akarsz csajozni. Ami nem fog menni.

2016. máj. 20. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!