Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hány kapcsolatomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány kapcsolatomnak kell még lennie, hogy valaki mellett megállapodjak? Sok párom volt már, de mindegyikből kiszerettem? 25 NŐ.

Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 16:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Végtelennek.

A lángoló érzések maximum 1-1.5 évig maradnak meg, utána elmúlik, és így sosem lesz olyan többé, mint az elején. Ilyenkor kell valami más tartalommal tudni és akarni megtölteni a kapcsolatot, te viszont ezzel nem akarsz törődni, inkább keresed az új lángolást, majd megint és megint.

Elárulok egy titkot, ha nem tanulsz meg kapcsolatot felépíteni azután is, hogy elmúlt a kezdeti nagy lendület, akkor minden kapcsolatod ugyanígy fog véget érni, tök mindegy, hogy 25 vagy 60 éves leszel....

2016. aug. 3. 21:00
 22/28 A kérdező kommentje:
Hiszen mindegyik az elejétől a végéig tartalmas volt, sok szexel, sok új szexformulával és sok progival.
2016. aug. 3. 21:09
 23/28 PearlDiver ***** válasza:
Szerintem még 7 kapcsolatod lesz, mire megállapodsz, a fentiek alapján ez a becslésem.
2016. aug. 4. 08:44
 24/28 anonim ***** válasza:

19: most mit kell okoskodnod? Normálisan kérdezett, vedd úgy, hogy őszintén írt mindent válaszolj vagy maradj csendben!

kérdező: szerintem türelmetlen vagy. Csökken a kezdeti szerelem, de Te rögtön bedobod a törölközőt. Vagy ilyenkor még húztátok újabb progikkal, pózokkal, stb.? Ha így érzed jól magad, akkor rendben vagy, majd találsz olyat, aki olyan, mint Te vagy és megindul a harc. :)) volt olyan, aki visszautasított? Mert jó lenne, akkor értékelnéd őt vagy a következőt. Ne tekintsd magad rossznak, kinek milyen az értékrendje.

2016. aug. 4. 20:29
 25/28 A kérdező kommentje:
soha se kezdeményeztem pasiknál. Mindenkivel jó volt a szex, sok progi volt, de egyszerűen érzem már nem az mint az elején 5-6 hónap után és akkor kedztem el mindig ismerkedni a kezdeményezőkkel titokban és mindegyik pasimnak fájdalmat okoztam. Valamelyik pasim megtudta, vagy ha nem, én mondtam el, nem akartam sokáig hazúdni.
2016. aug. 4. 20:51
 26/28 anonim ***** válasza:

""iszen mindegyik az elejétől a végéig tartalmas volt, sok szexel, sok új szexformulával és sok progival"

Amíg azt gondolod, hogy tartalmas kapcsolat = szex+programok, addig egyik sem fog 5-6 hónapnál tovább tartani.

2016. aug. 4. 21:57
 27/28 A kérdező kommentje:
Ezért is vallom azt, hogy a szerelem nem tart örökké. Hiába paolnak arról, hogy "nemesedik" és átalakul egy erősebb szeretetté. Én ezt sosem éreztem.
2016. aug. 4. 23:58
 28/28 anonim ***** válasza:
kérdező: Tényleg nem csak szex és program kell. Beszélgetés, a másikkal való kommunikáció, ha van lehetőség, akkor együtt kell lakni. Így kialakul a hiányérzet, ha épp nem vagytok együtt, tehát fennmarad a szerelem hosszabb ideig.
2016. aug. 5. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!