Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hány kapcsolatomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány kapcsolatomnak kell még lennie, hogy valaki mellett megállapodjak? Sok párom volt már, de mindegyikből kiszerettem? 25 NŐ.

Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 16:17
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
56%
megmondom az őszintét tesóm nemtom
2016. aug. 3. 16:22
 2/28 anonim ***** válasza:
Legalább egynek. Viszont azt beszéld meg magaddal, hogy mi volt az előzőekkel a gond, és következetess: rosszul választottál mindig, vagy nem vagy kész meg a megállapodásra.
2016. aug. 3. 16:23
 3/28 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ez nem számszerűsíthető. Kérdés az, h mikor "nyugszol meg". Valószínűleg Te a szerelem érzését hajtod. Amiről köztudott, h előbb-utóbb elmúlik (max 2 év). Ilyenkor érzed azt, h kiszerettél belőle. Akkor fogsz tudni megállapodni valaki mellett, ha eljutsz odáig fejben (és ezt most nehogy sértésnek vedd, nem bántani akarlak, mert tudom, h vannak ilyen emberek), h nem keresed tovább a szerelem érzését, hanem megérted azt, h az mindenképpen elmúlik, és az számít igazán, h mi marad helyette. (pl a másik megbecsülése, tisztelete, szeretete, támogatása, az h hiányzik stb)
2016. aug. 3. 16:24
 4/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom megállni, hogy ne flörtöljek pasikkal, ha egyedül vagyok.Én az a nő vagyok, akinek mindegyik pasija normális volt.Csak egyszerűen mindig előjött bennem, hogy már nem érzem azt, mint az elején.Mindig a barátnőim azt mondták, bácsak nekem lenne normális pasim, aki mindent megtesz értem. Nem is értek sok párt, hogy tudnak sok évet együtt leélni, például 5-10-20-30-40 évet. Mondjuk a családban is az összes felmenő elvált, erre is gondoltam először, hogy nincs előttem követendő példa.
2016. aug. 3. 16:32
 5/28 anonim ***** válasza:
66%
neked 90 faszi se lenen elég. valamelyik nagyanyád vagy édesanyád lehetett f...cibáló és alma meg a fája esete. 25 évesen szégyen ez xd
2016. aug. 3. 16:33
 6/28 A kérdező kommentje:
Azt is mondják, most éljem ki magam, ne akkor, amikor már van gyerek meg minden. De nem tudom elképzelni, hogy már csak egy férfi legyen az életemben. Szeretnék majd házasodni is, de érzem, hogy annak is vége lenne pár éven belül.
2016. aug. 3. 16:37
 7/28 anonim ***** válasza:

#6:

Nálunk erre van egy megoldás: mindketten szeretjük a többes szexet - még mielőtt összejöttünk, volt tapasztalatunk külön-külön is benne -, így együtt kalandozunk, keresgélünk partnereket, de megbeszélés alapon néha külön-külön is vagyunk olyannal, akivel voltunk már közösen; plusz néha swingerezünk, így a kérdés megoldva :-)

2016. aug. 3. 16:43
 8/28 A kérdező kommentje:
Sokan azt mondták azért is váltogatom a pasijaim, mert szép vagyok, sok férfinak kellek és ezért nem tudok megmaradni egy pasim mellett sem és mivel szép vagyok a bennem lakozó megcsalási hajlamot nem tudom elfolytani.
2016. aug. 3. 16:46
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
elfojtani pontos j te plázapitsa xD
2016. aug. 3. 16:47
 10/28 A kérdező kommentje:
XD plázapitsa
2016. aug. 3. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!