Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hány kapcsolatomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány kapcsolatomnak kell még lennie, hogy valaki mellett megállapodjak? Sok párom volt már, de mindegyikből kiszerettem? 25 NŐ.

Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 16:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
10%
krvából lesz a legjobb feleség
2016. aug. 3. 16:59
 12/28 anonim ***** válasza:

#8:

A volt nejem egy kiköpött Nicole Kidman hasonmás volt (azt hiszem mondhatjuk, hogy szép :-D ) ... 16 évig kibírta megcsalás nélkül, tehát ezzel csak magadat mentegeted, ez nem indok.

2016. aug. 3. 17:05
 13/28 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akarom mentegetni magam, de ismerem magam, úgyis ki fogok szeretni mindegyikből. Szingli barátőim az tmondták, hogy ne is menjek kapcsolatba és inkább hagyjam meg nekik a pasikat :D , de egyedül meg magányosnak érzem magam és mindegyik pasimat nagyon szerettem, de mindegyiknél elmúlt részemről.
2016. aug. 3. 17:09
 14/28 anonim ***** válasza:

Sose fogsz megállapodni, és ezt te is tudod.

Se házasság se gyerek nem való neked. Mindenki boldogan lenne: te is.

Élj úgy, ahogy neked jó.

Megállapodni talán 50 fölött fogsz, jó pár év egyedüllét után, amikor már értékelni fogod, hogy van melletted egy társ.

2016. aug. 3. 17:25
 15/28 anonim ***** válasza:
A volt nejemet 28 éves korában ismertem meg, addig ő is így élt, aztán meg tudott állapodni és három gyereket szülni.
2016. aug. 3. 17:26
 16/28 A kérdező kommentje:
Tehát elhagytad, mert így élt?
2016. aug. 3. 17:31
 17/28 A kérdező kommentje:
Tudom sose voltam jó, mindegyik exem szívét összetörtem.
2016. aug. 3. 17:44
 18/28 anonim ***** válasza:
#16: Én nem hagytam el ...
2016. aug. 3. 17:48
 19/28 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Tudod,te kis önjelölt szépség,hogy elég buta vagy. A szépségnek ehhez semmi köze. Rengeteg gyönyörű nőnek van tartós kapcsolata,sőt férje...

Nem a “szépséged“ miatt nem tudod elfoJtani(ly:pl.:folyô,folyik,stb.), hanem mert a k...a vért örökölted.

Egy a megoldás:Kefélj fűvel-fával.

De egyet elhihetsz: majd kellene még neked társ,amikor beteg leszel,nem lesz,aki főzzön egy teát,elvigyen orvoshoz,bánatodban megvigasztaljon,segítsen. Anyád nem él örökké,a barinők férjhez mennek,te meg hintaszékedben,Nők lapjával a kezedben valamelyik rendes exedet siratod,aki(k) több gyerekes családapák a te nagy szépségeddel együtt.

2016. aug. 3. 18:18
 20/28 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, ha renget pasival szexelnék, akkor azt modanám később, hogy ennyi elég volt nekem, meg akarok állapodni! Tuti akkor sem.
2016. aug. 3. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!