Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri kitartani az elveink mellett, vagy el kell dobni azokat a boldogsághoz?
Szerintem ez még nem könnyűvérűség amit te leírtál. De kinek a pap, kinek a papné.
Amúgy ezt te is tudod nyújtani neki? Te se flörtölgetsz senkivel sem és tartogatod magad az igazinak?
Ha egy lány elmegy bulizni és ismerkedni, mégis hogy várod el, hogy ne lehessen vele flörtölni? :D Ha pedig egy sráctól akar valamit, hogy várod el, hogy sokadik találkozás után ne csókolózhassanak?
Átgondoltad fordított esetben a dolgot? Ha nem flörtölhetnél, akkor mégis hogy jönnél össze valakivel? Ha sokadik találkozás után sem mehetne a csók, akkor 2-3 év ismerkedés után járnátok? Ha pedig nem áll a dolog, akkor elment 2-3 év a semmire?
Na, ebben a formában, szerintem add fel az egészet. Irreális helyzetet vázoltál fel.
Most vagy 24 éves. Tegyük fel, hogy másfél év egy ilyen csajt találni és ismerkedni. 30 éves korodig közelebb kerülnél kb. 5 csajhoz. Az emberek többsége nem arra alapoz, hogy leszűkítse 5 emberre az esélyesek körét, akivel majd aztán éveket tölt el. Ha abban az 5-ben benne van az ideális, persze jó a helyzet. De, ha nincs? Nem akar mindenki 30 éves korában is úgy lenni, hogy még egy kapcsolata sem volt.
Az is irreális, hogy egy szép lányt, akit naponta ostromolnak, előbb-utóbb ne csábítson el valaki. Ugyanolyan ember, mint te. Te is elakarod csábítani, más is. A csajt ne babonázza meg a sármos külső és a jó duma? Te mivel akarod megfogni?
Egyet tehetsz: Légy jó csajozó és így találsz olyan csajt, amilyet akarsz.
Szerintem egy tündérmesében élsz kérdező. Ilyen leginkább a filmekben van. A legtöbb nő azért jár le szórakozni, hogy ismerkedjen. Ennek elkerülhetetlen része a flörtölés. És hidd el, nagyon szép házasságok lettek már szórakozóhelyen/koncerten való ismerkedésekből.
Amiről te álmodsz az vagy nagyon ritka, vagy valami régi magyar filmből van. Én se tartom magam egy könnyűvérű nőnek, de én nem húznék el háromnegyed évre egy ismerkedést... Annak semmi értelme. Lehet a végén össze se passzolunk vagy ki tudja. Túl sokat akarsz, ennyi ideje senkinek sincs.
Szia! Szerintem semmikepp nem szabad feladnod az elveidet. Amit leirtal az szerintem teljesen normalis elvaras, en is hasonlot varok el egy ferfitol. Es amilyen szerencsem volt, talaltam is ilyen ferfit. Szerintem pont azert talaltunk egymasra mert mindketten rendes kapcsolatot akartunk es mindkettonknek elvei voltak (habar ez kicsit santit mert nala most 2 ev utan kiderult, nem hogy elvei nincsenek de olyasmire is kepes amit sosem gondoltam volna). En olyan lanynak erzem magam aki viszont nem konnyuveru, nem bulizom, ha van valakim meg csak nem is flortolgetek masokkal, es szerintem ez igy van rendben.
Ezert gondolom ugy, hogy nem szabad ebbol lejjebb adnod: mert az a lany akit keresel valoszinuleg ugyanolyan elveket vall mint Te magad, es ha talalkoztok toled is ezt fogja elvarni.
A mai vilagban nagyon nehez ilyennek megmaradni, a tarsadalom es a media rengeteg erkolcstelenseget terjeszt, de szerintem Te igy vagy tiszta es ertekes :) sok sikert!
Köszi az eddigi válaszokat
Az a baj, hogy én egyszerűen nem tudnék tisztelni egy olyan nőt, aki már x embernek megvolt, x ember lesmárolta már ilyen-olyan bulikon... Nem azért nem tudnám tisztelni, mert egy bunkó paraszt vagyok, egyszerűen tudat alatt kialakulna bennem egy kép, amitől nem tudnék szabadulni. Ha ennyi meg ennyi embernek megvolt már, akkor én minek törjem magam érte? Nekem nem kell az az alma, amibe már oly sokan beleharaptak, és eldobták. Nekem az az alma kell, ami a fa legtetején van, érintetlen, a legfinomabb, és a legnehezebb megszerezni. Nem tudom, érti e mindenki amit én érzek, de sajnos ilyen vagyok, és nem tudok rajta változtatni... És én tisztelni is akarom a nőket, nem csak használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!