Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki későn kezdi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki későn kezdi a nőzést, akkor mikor érdemes elköteleznie magát egy házasság mellett?

Figyelt kérdés
Általában a srácok ma 15 évesen kezdik és 25 éves korukra már 10 éves tapasztalattal rendelkeznek. Na hát én 25 éves koromban kezdtem és nagyon azt látom, hogy a velem egykorú lányok már nagyon a házasságban gondolkodnak, viszont én még nem érzem, hogy kész vagyok erre. Úgy érzem, még szeretnék kicsit szabadon élni és nem tudom mitévő legyek mert már benne vagyok 3 éve egy kapcsolatban és szeretem a barátnőmet, csak megvan ez a kettős érzés bennem, hogy őt sem szeretném elveszíteni, viszont szeretnék még élni is.
2016. ápr. 21. 15:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

23 évesen volt először komoly kapcsolata a férjemnek. 28 évesen vett el, 31 évesen két gyerek boldog apukája és kiegyensúlyozott férj. Miért kéne tíz nőn végigmennie ahhoz,hogy boldog lehessen? Mi a minimum pnaszám, ami után megengedhető a házasság?

Az, hogy Te nem vagy készen rá, az nem mások hibája. Neked kell felnőnöd érzelmileg ahhoz, hogy felelősséget tudj vállalni. De ennek semmi köze ahhoz, hogy hány nővel voltál eddig.

Nem hiszem, hogy szeretsz te bárkit magadon kívül. Kemény beismerni, de akit szeretek, annak nem pocsékolom az idejét és nem teszem tönkre az életét azzal, hogy 1. Hazudok neki, 2. elhagyom és/vagy megcsalom, 3. hitegetem egy szép család reményével, stb.

A valóság az, hogy egy önző kisgyerek vagy, aki hazudik mindenkinek, még saját magának is. Hogy mit kezdesz ezzel, már a te felelősséged.

N32

2016. ápr. 21. 15:30
 2/17 A kérdező kommentje:
Érdekes mert én meg pont azon a véleményen vagyok, hogy köze van mindenhez annak, hogy hány nővel voltál és mennyire minőségi volt az együttléted velük. Elsősorban az önbizalomhoz van köze, aztán élettapasztalathoz, érettséghez, hiszen ha már többel volt kapcsolatod, könnyebben el tudod dönteni, hogy ki való neked, hogy ki is az ideálod akivel el tudod képzelni az életed.
2016. ápr. 21. 15:37
 3/17 A kérdező kommentje:
Ja és az, hogy 23 évesen volt komolyan kapcsolata először nem egyenlő azzal, hogy akkor veszítette el a szüzességét. Azelőtt lefekhetett 100 nővel is akár. Az én esetemben viszont a kettő egy időben történt. Ha van amiért kisgyereknek érezhetem magam, az pont ez!
2016. ápr. 21. 15:39
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszek ebben, amit mondtál, sőt. Beteges azt gondolni, hogy a megdöntött nők számától lesz valaki férfi. Ez hülyeség. A férfias magabiztosság nem ezen múlik, ez belső dolog, belső egyensúly és harmónia. Egy férfi nő nélkül is igazi férfi. Ha valakinek folyton bizonygatnia kell a férfiasságát és trófeákat kell gyűjtenie ahhoz, hogy bizonyítsa saját maga előtt, mekkora férfi, az a legszánalmasabb kisfiú a világon. Csak fájna meglátnia, hogy a baj belül van. Nem kívül.

Élettapasztalat? Attól, hogy Zsuzsinak szőrös, Gabinak meg rózsaszín a bugyija, mitől leszel te tapasztaltabb? Ugyan kérlek! Ez csak rizsa.

Az utolsó érved ugyanoda fut vissza. Ahhoz, hogy tudd ki való hozzád, kit keresel, ahhoz nem másokat kell megismerned, hanem saját magad.

Én nem látom értelmét még mindig annak, amiket itt mondasz. Bocs.

2016. ápr. 21. 15:41
 5/17 anonim ***** válasza:
Jah, és egyenlő volt a szüzességével az az első kapcsolat. ;)
2016. ápr. 21. 15:42
 6/17 A kérdező kommentje:
És hogyan ismered meg önmagadat, ha nem élettapasztalatok által, azáltal, hogy újabb és újabb ismeretlen élethelyzeteket keresel és felfedezed, hogy reagálsz, miként gondolkodsz. Szerintem ülve a négy fal között soha az életbe nem ismered meg önmagadat!
2016. ápr. 21. 16:36
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Akkor mi a kérdés? Eldöntötted. Te úgy tudod megismerni saját magad, hogy kimész és csajozol (megjegyzem egy buddhista például négy fal között némán megteszi ugyanezt, de mindenkinek más a módszere). Ha neked ez, akkor ez. De akkor legyél korrekt azzal az emberrel aki már így is három évét rád pocsékolta és mondd meg neki nyíltan, hogy elmész és megismered önmagad! Ő meg keressen mást a túl felnőttes álmaihoz, mert te még nem vagy rá kész. Ez lenne a korrekt, nem? Vagy az egyik , vagy a másik. A kettő együtt nem önfelfedezés, hanem szemétség.
2016. ápr. 21. 17:07
 8/17 anonim ***** válasza:
88%

Én se értek egyet. A szüleim 14 évesen jöttek össze, lassan 40 éve. Anyósomék 17 környékén, ráadásul rögtön össze is kellett házasodniuk mert jött a baba. Máig együtt vannak, szeretik egymást.

Akik 10 év alatt letudnak néhány komolyabb és komolytalanabb kapcsolatot, azok olyan kapcsolatokon vannak túl, amik nem működtek valami miatt. Miért akkora tragédia hogy neked elsőre összejött egy jól működő kapcsolat, és nem kellett átesned néhány megcsaláson, fájdalmas szakításon, elhidegülésen vagy nem működő távkapcsolaton?

2016. ápr. 21. 17:11
 9/17 A kérdező kommentje:

De miért pocsékolta volna azt a 3 évet el? Mondtam azt, hogy nem voltak szép, emlékezetes pillanatok?? Szerintem őszintén szerettük egymást végig és még a mai napig is így van és fontos ő nekem. Az viszont nem igaz, hogy a szerelem minden űrt betölt, remélem nem áltatod magad ezzel. A szerelem feltölt és segít túltenned magad sok nehézségen, viszont minden belső problémádra nem gyógyír.

Csak én hiszem azt, hogy nehéz helyzetben vagyok, amelyikben nehéz a választás?

Meg egyáltalán miért kellene valakinek azzal a feltett szándékkal belemenni egy kapcsolatba, hogy mindenképpen házasság lesz a vége? Ez valami kőbe vésett szabály, hogy csak akkor van értelme egy kapcsolatnak, ha mindenképpen jegygyűrű lesz a vége az egésznek?

2016. ápr. 21. 17:14
 10/17 anonim ***** válasza:
90%

Szerinted ő azért jár veled 3 éve, mert elkönyvelte magában, hogy ez csak egy kaland? Nem, ő azt hiszi, hogy 25 évesen lassan felnősz, megkéred a kezét és családotok lesz. A legalapabb dolog, hogy erről őszintén elbeszélgetsz vele, mert csalódni fog, ha rájön arra, hogyan gondolkozol.

Én nem áltatom magam, én boldog házasságban élek valakivel, aki felnőtt és igazi férfi akkor is, ha nincs a listáján tíz másik nő. Tudja ki ő, mit akar az élettől és elvei vannak. Majd neked is lesznek, idővel. Most még nincsenek. Csak úgy vagy. De ez nem gond, csak ne mondd azt a másiknak, hogy készen vagy, mert nem vagy. Mondd el neki, tegyétek tisztába és éljetek boldogan külön.

Az, hogy őt eltennéd talomba, míg te kiéled magad, nem gerinces viselkedés. Az sem, ha nem mondod ki nyíltan, hogy te nem házasságban gondolkozol, mert igenis a korosztályod abban gondolkodik. Az, hogy te nem, az egyedi eset. Illik kimondani hangosan!

2016. ápr. 21. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!