Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban nem jogosan kértem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem jogosan kértem, hogy felezzük a számlát?

Figyelt kérdés

Ma délután végre randira mentem egy régi kiszemeltemmel, aki egy 22 éves lány. Én 24 éves vagyok és egyetemi diák. Neki egy szakmája van és már évek óta dolgozik, tehát keres. Egy viszonylag jó étterembe vittem mert gondoltam, hogy az hangulatos és jó randihely. Én előételnek gulyáslevest ettem ami 1600 ft, főételnek baconos csirkemellet steak burgonyával ami 2800ft, desszertnek pedig 1000 ft-ért ettem somlói galuskát. Mindezek mellett rendeltem egy italt is 900 ft-ért. Így nekem a végösszeg 6300 ft-ra jött ki. Na most, ő nem rendelt se italt, se előételt, se desszertet, csakis egy főételt ami 2200 ft-ba került. Az evés alatt jól elvoltunk és minden tök jól ment, de aztán kértem a számlát. A végösszeg 8500ft + borravalóra jött ki amit én 500 ft-nak gondoltam szóval 9000 Ft a teljes összeg. Ezt kártyával ki is fizettem és mondtam a lánynak, hogy jó lesz ha készpénzben indeadja a felét. Ekkor teljesn megőrült, kiakadt és szinte ordított, hogy miért kéne felezni. Mondtam neki, hogy azért mert egyenjogúság van és már nem "muszáj" a férfinak állni mindent, és nem is akarom őt mint nőt elnyomni azzal, hogy én fizetek mindent mert nem vagyok szexista. Erre felállt és kiviharzott az étteremből. Mondanom sem kell, hogy a pénzem felét azóta se kaptam meg, a telefont nem veszi fel, facebookon nem reagál.

Én végig abban a tudtaban voltam, hogy mivel már ilyen fejlett a társadalom és a feminizmus, már teljesen természetes ha felezzük a számlát, nemde?

2016. aug. 2. 21:56
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
95%

Sztem a szarragas fogalmat ezzek kimaxoltad:-)))

En is otthagytalak volna, te hivsz meg, te valasztasz helyet, ergo te fizetsz fuggetlenul attol, h pasi vagy vagy no. Masreszt ez a kvazi kikoveteled h kifizesse a te kajadat is....apaaaaaam:-)))

Mondjuk sosem voltam meg hasonlo helyzetben sosem kellett se feleznem, se kifizetnem (mindig felajanlottam) valahogy normalis, gavaller pasikkal talalkoztam a sajat miliombol.

Nekem nem gond kifizetni egy vacsorat, es orommel teszem ha nem mert gondot okoz, vagy elvarom h o fizesse a felet, akkor elviszem egy kavezoba.

De igy kifizettetni vele.....sztem az eletben tobbet nem latod, es sztem ne is egesd magad ezzel:-)))

2016. aug. 2. 23:15
 22/40 anonim ***** válasza:
94%

Engem sokkal jobban megrémiszt az a dolog, hogy fogalmad sincs róla, és egyáltalán nem érted, hogy miért sértődött meg a lány.

Ez ijesztő :\

2016. aug. 3. 00:02
 23/40 anonim ***** válasza:
68%
Én is szoktam kamukérdést kiírni, magamat szarrágónak beállítva, és várom hogy van-e olyan aki egyetért a "nézetimmel". :D
2016. aug. 3. 00:31
 24/40 anonim ***** válasza:
2%

Öcsém büszke vagyok rád!!! És nagyon remélem, hogy nem kamu!!!

Tökéletesen igazad van. A válaszolók meg igazolták, hogy csak akkor van egyenjogúság, ha az a nőknek kedvez.

Példa kérdés, hogy értse mindenki, hogy miről van szó.

Elveszek egy nőt, aki nem dolgozik, majd veszek egy házat, autókat, és van pénz még a számlámon is. A hölgy eközben még mindig nem dolgozik, de ettől függetlenül jól él, mint hal a vízben. Majd egyszer csak elválok. Miért is jár neki mindenemnek a fele????

Arról nem is beszélve, hogy a kérdező, csak úgy viselkedett, ahogy azt ezen az oldalon, elvárják tőle a nők. Ő csak összerakta az igényeket, és megfelelt az elvárásoknak. Aki elfogulatlanul olvas itt, annak pontosan az lesz az érzése, hogy ez az elvárás a nőktől.

2016. aug. 3. 00:32
 25/40 anonim ***** válasza:
82%

"És nagyon remélem, hogy nem kamu!!!"

Akkor van egy rossz hírem. xD

2016. aug. 3. 00:48
 26/40 Költőnő? ***** válasza:
92%

24# mit nem sikerült értelmezni a leírtakból? Nem azzal van baj, hogy fizetni kell, hanem, hogy nem arányosan. Ha már mki fizet, úgy igazságos, hogy mkinek a sajátját.

Ja igen, amúgy a holdról is látszik, hogy kamu.

2016. aug. 3. 06:35
 27/40 anonim ***** válasza:
92%

Ha ugyanannyit zabált volna,akkor felezhettetek volna,de így...te azt várod,hogy "meghívtad", ő meg fizesse ki a kajádat??? :-)

Egyébként remélem a valóságban nincsenek ekkora suttyók,mint te. Bár egy sztorinak jó volt,és még a hüly ét is játszod hozzá! :-)

2016. aug. 3. 07:30
 28/40 anonim ***** válasza:
0%
#26 Hááát, ahogy elnézem, neked semmit.
2016. aug. 3. 08:04
 29/40 anonim ***** válasza:
a kerdes reszeletes kiirasa kozben sem esett le hogy mekkora paraszt vagy? normalis esetben annyit fizetsz amennyit eszel. de ha ekkora aranyban volt a te reszed es TE hivtad oda, azt a ketezret igazan kifizethetted volna.
2016. aug. 3. 08:15
 30/40 anonim ***** válasza:
89%

"Márpedig ha egy nő velem akar lenni,.."

Ez se akart veled lenni egy percig sem, miről beszélsz. :)

2016. aug. 3. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!