Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerinted kell a férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted kell a férfinak fizetni a számlát randi során?

Figyelt kérdés

Úriemberré válik-e ettől vagy megalázza a lányt. Egyesek szerint illik fizetni, mert így udvarias, mások szerint viszont megalázó, így kényszerképzet alakulhat ki a lányban.

Nemeteket kérlek tüntessétek fel.

2015. szept. 30. 17:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Én nőként mindig felajánlom, hogy fizetem a részem, de jólesik, ha a férfi nem fogadja el. Hosszú távon viszont mindig beszállok valahogy a költségekbe.
2015. szept. 30. 17:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Sztem igen, foleg ha a fiu hivta meg a lanyt.

Nalam biztosan igy is lenne, ha mar a lany idot szant ram fizetem mindkettonket. Ugysem ettermi estek lennenek ezek, hogy a szamla relative magas legyen.

2015. szept. 30. 17:35
 3/14 anonim ***** válasza:
92%

Ha mar elhívta a lányt randira, illene. Ha csóró, akkor lehet menni ingyenes helyre, sétálni egy parkban, stb.

28/F

2015. szept. 30. 17:38
 4/14 anonim ***** válasza:
11%
Első randin mindenképpen a férfi fizet, az etikett szerint is, különben neki lenne megalázó. Későbbiekben természetesen mehet ki-ki alapon, vagy oda-vissza, megbeszélés szerint :)
2015. szept. 30. 17:39
 5/14 anonim ***** válasza:
66%

Én meg szoktam a kedvességét köszönni a srácnak, de nem szoktam engedni, hogy ő fizessen, nem igazságos. Mindig fizetem a magamét.

20/L

2015. szept. 30. 17:40
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Én lassan egy hónapja vagyok együtt a párommal de sohasem engedi hogy fizessek. Igazából nekem ez noha jól esik és örülök neki kicsit zavaró mert nem szeretek mások "terhére" lenni. Az első randin szerintem tényleg illik de ezen kívül egyébként én egyáltalán nem várom el.
2015. szept. 30. 17:45
 7/14 anonim ***** válasza:
6.:talán nyisd ki a szád, hogy te is akarsz...ha nagyon akarnál, tudnál...
2015. szept. 30. 17:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden felajánlom, hogy én fizetek, sőt akkor főleg, ha én vetem fel a kávézás, éttermezés ötletét.
2015. szept. 30. 17:51
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Mindenképp.

27/N/L

2015. szept. 30. 17:53
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

Mi lassan egy hónapja vagyunk együtt, olyan randikon amiken a szórakozás ezres tételeket vet fel (randi, vacsora) beszállok a költségekbe, a kisebb meghívásoknál (kávézás) szintén előveszem a pénztárcám, de ezt általában elutasítja és én elfogadom.

És így jobban is érzem magam, mert nagyon nehezen tudom elfogadni a meghívást, valamiért nem érzem jól magam attól ha helyettem fizetnek.

De ezt szavak nélkül megoldottuk :)

2015. szept. 30. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!