Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted kell a férfinak fizetni a számlát randi során?
Úriemberré válik-e ettől vagy megalázza a lányt. Egyesek szerint illik fizetni, mert így udvarias, mások szerint viszont megalázó, így kényszerképzet alakulhat ki a lányban.
Nemeteket kérlek tüntessétek fel.
Szerintem nem kell fizetni. Nekem úgy a jó ha az elején mindenki fizeti a saját részét.
28/N
ez azért attól is függ, hogy hány éves vagy.
én pl egyetemista vagyok, a barátom is az, így mindig összedobjuk amink van, és közösen fizetünk mindent. így volt ez a kezdetektől, első randi óta. akkor fizetett ő nekem, amikor meglepetésből elvitt egy koncertre a művészetek palotájába. ha már dolgozó emberek vagytok, akkor kevésbé fura, ha a férfi fizet. engem zavarna. attól még hogy ő hív el, miért kéne neki fizetnie? én is ugyanannyira ott akarok lenni akkor valószínűleg mint ő. de úriember ettől még nem leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!