Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha én fizetem a számlát? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha én fizetem a számlát? L

Figyelt kérdés
Szóval miért gáz, miért nem fizethetem a számlát, mozit, sütit stb. Még csak a felét sem... Rengetegen azért hisztiznek, hogy pénzéhesek a nők, erre meg nem lehet még csak osztozkodni sem. Így vagytok vele srácok, vagy csak az első ismerkedős időszakban? Meg egyébként is... Ne haragudjatok az általánosításért, szóval srácok, Ti hogy Vagytok ezzel? Mikor fizethet ki? (persze azt is megértem, hogy ő tehetősebb, de akkor is... Legalább részarányosan)
2015. dec. 26. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%

Én nem vagyok szívbajos, símán kifizettetem a nővel az éttermet, bevásárlást, és még csak nem is viszonzom.

Jó, mi? ;)

2015. dec. 26. 21:07
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
nálunk elején csak ő fizetett, pár hét után már ment a fele fele vagy 1x ő 1x én fizettünk.. és ez szerintem így jó. és azóta is így van :D
2015. dec. 26. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte jobban szeretem én fizetni a költségeket. De később nem okoz gondot, ha beszáll a fizetésbe, amikor komolyodik a kapcsolat. :)
2015. dec. 26. 21:10
 4/12 opened paradise ***** válasza:
100%
Szerintem is az a jó,amit a második ír. Az ismerkedésnél,randiknál én szoktam,utána mehetne úgy,hogy 1x egyikünk,utána a másik. Vagy pl. egy mozinál a férfi a jegyeket,a nő a popcornt.
2015. dec. 26. 21:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megfelelne, ha a lány azt mondaná, hogy felezzünk. Az egészet nem hagynám, hogy fizesse, de a felezés nem zavarna, sőt, szerintem így korrekt.
2015. dec. 26. 21:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a barátom eleinte mindent fizetett. Most már random fizetünk, mikor ki, de ő többször szokott. Tegyük hozzá, mindketten dolgozunk csak ő otthon lakik, én meg albérletben egyedül, szóval nem bánom néha az ingyen étel-italt :D
2015. dec. 26. 21:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is úgy a korrekt ha fele-fele,és avval sem értek egyet hogy valakinek hordania kell a nadrágot.Ez már nem az a világ...
2015. dec. 26. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
En is ilyen vagyok,nem engedem a lanynak ,hogy o fizessen ,ha elmegyunk valahova.Szerintem az termeszetes ha a pasi fizet.
2015. dec. 26. 21:23
 9/12 schamuelson ***** válasza:
100%
Szerintem gáz, ha lány vagy nő fizet a saját pénzéből, de én régimódi vagyok, elismerem. Párommal úgy ment ez a dolog anno, hogy ha én hívtam el moziba, vacsorázni, akkor természetesnek vettem, hogy én állom a számlát, taxit. Pedig akkor én még tanultam, ő már dolgozott. A nagyobb dolgokat viszont feleztük, például nyaralás. Sőt, még a gyűrűket is közösen fizettük.
2015. dec. 26. 21:44
 10/12 anonim ***** válasza:
72%
miért lettem le pontozva? rinyálnak itt a férfiak, hogy a nők pénz éhesek, de ha van legalább egy ellen példa akkor az már nem tetszik az embereknek.
2015. dec. 26. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!