Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha én fizetem a számlát? L
Figyelt kérdés
Szóval miért gáz, miért nem fizethetem a számlát, mozit, sütit stb. Még csak a felét sem... Rengetegen azért hisztiznek, hogy pénzéhesek a nők, erre meg nem lehet még csak osztozkodni sem. Így vagytok vele srácok, vagy csak az első ismerkedős időszakban? Meg egyébként is... Ne haragudjatok az általánosításért, szóval srácok, Ti hogy Vagytok ezzel? Mikor fizethet ki? (persze azt is megértem, hogy ő tehetősebb, de akkor is... Legalább részarányosan)2015. dec. 26. 21:04
11/12 anonim válasza:
A pénzéhes nő szerintem azt jelenti, hogy az illető multimilliomos pasira vadászik, aki eltartja és luxus körülményeket biztosít...
A legtöbb pasinak általában bántja az egóját, ha nem hívhatja meg a nőt egy italra/mozira/akármire, mert úgy nem érzi magát férfinek.
Viszont van egy furcsa réteg, aki még egy mozijegyet vagy egy kávét is sajnál a barátnőjétől, mert micsoda pénzéhes egy riba*c, hogy meg kell hívni. Na őket kell jó messzire elkerülni!
Felezgetni szerintem hülyeség, de ellentmondást nem tűrve bejelented, hogy te állod a következő kört és kész. :D
12/12 anonim válasza:
Nálunk mindig is felesben ment minden. Először azért mert még nem járunk, utána meg azért mert végül is a végén úgyis közös kassza lesz, vagy nem? Na mindegy. Én szeretem ha egy picit többet is tesz bele a szórakozásba, hiszen én viszem a hátsóját mindenhova. Még ha így nem is jön ki felesbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!