Elfogadják, ha a gyereknek nyitok egy számlát és arra fizetem a gyerektartást?
Létzeik olyan számla is ami felett nem rendelkezik a gyámja, ha majd eléri a 18 éves korát akkor ö rendelkezik vele, én is nyitottam ilyent.
Persze ez a gyerektartást nem váltja ki.
Azzal támadni hogy nem dolgozik, nem annyira jó ötlet támadni, mert balul sülhet el és még kérhet asszonytartást is. (nálunk konkrátan a bíró megkérdezte hogy van-e rá igény. Pont munkanélküli voltam. Így nem Volt.
Illetve létezik egy megoldás. Minden fronton támadni, meggyengíteni, és a végén perelni, hogy a gyereknek náld jobb helye van, mert neki se biztos jövedelme és erkölcsileg is kifogásolható.
(gondolok itt pl. bejelntésre a NAV-nél stb.)
Csak az a baj hogy ezeknek lehbet a gyerek issza meg a levét, én személy szerint nem akartam ezt végigcsináli, inkább hagytam az egészet.
Nem fogadják el.
Két megjegyzés:
1. Nem pumpol téged senki, Te csináltál gyereket. Csinálhattál volna kisszéket is, vagy legalább gumit húzhattál volna a lomposra, de nem, Te gyereket csináltál.
2. Téged ki, vagy mi tart vissza attól, hogy saját házad és 5-ös, tizenötös, sőt, huszonötös BMW-d legyen? A saját sikertelenséged miatt ne másban keresd a hibát.
Dehogynem, 2009-ben. Házastársi tartást kérdezett a biró, hogy van-e igénye a feleségnek rá. Mondjuk ha jól értettem, akkor olyanoknak ítélhetik meg, akiknél annyira kicsi a gyerek, hogy miatta lehetetlen visszamenni dolgozni, és az életüket ellehetetlenítené a válás. Az ügyvéd 25-25 százalékkal próbált engem bepalizni, én elküldtem máshová.
Elvileg az összegeket úgy állapítják meg hogy egyik felet se lehetetlenítsék el. Zárójelben jegyzem meg, hogy ha nem lenne jövedelmem, a minimumot akkor is 20 ezerben határozták meg, magyarul ebben az esetben lopásra-rablásra kötelkez a törvény.(tudom hogy nem de akkor honnan?)
Itt is van pár paragrafus hozzá, bár nem olvastam el, de létezik:
"Téged ki, vagy mi tart vissza attól, hogy saját házad és 5-ös, tizenötös, sőt, huszonötös BMW-d legyen?"
Mondjuk a törvénytisztelet, és az anyáknak kedvezö bíróságok?
Gyakran inkább megkapja a gyereket egy testéböl élö "munkanélküli" anya, mint egy példás átlagosan keresö becsületes apa. Csak egy példa Volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!