A bíróság gyerektartást ítélt meg a volt házastársam részére, amit a béremből fognak vonni. Ezt az ítéletet befaxolták a munkahelyemre. Hogyan tudok panaszt tenni és van-e esélyem kártérítésre nem megfelelő személyes és érzékeny adatkezelés miatt?
nincs mire fel pereljél vagy kártérítést kérjél, teljesen jogszerűen járt el a nejed
megjegyezném, hogy nyilván nem kellett volna elfaxolja az ítéletet, ha fizettél volna önként...mellesleg a bérszámfejtő csúnyábban nézett volna, ha fizetési meghagyást küldenek neki
Lehet, hogy felreertheto voltam. Nem a gyerektartassal vagy a volt parommal van a gond. A teljes iteletet minden reszlettel a birosag 3 nappal a kihirdetes utan kuldte meg a mhmra. Ebben szerepel,hogy tiltast kertek es iteltek meg. Nem az itelet reszleteivel van. gondom.
A munkahelyemre csak a fizetesi reszletek tartoznak.Szerintem ez jogosulatlan adatkezeles volt a birosag reszerol.Errol van e valakinek gondolata?
Kérdező!
szerintem Te un. közvetlen bírósági felhívást kaphattál, mert a szabályai fennálltak.
Ezt a bíróság közvetlenül a munkáltatódnak küldi meg, mert ezt így kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!