Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elfogadják, ha a gyereknek...

Elfogadják, ha a gyereknek nyitok egy számlát és arra fizetem a gyerektartást?

Figyelt kérdés
Anyuka jól él, nem dolgozik, eltartatja magát, engem meg pumpol. Saját ház, 5-ös BMW, stb.
2015. nov. 19. 08:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azért van ez a "klasszikus" anyánál van a gyerek + apa fizet felállás, mert az apák általában nem is tartanak igényt a gyerekre.

Persze, nem vitatom, a bíróságon nyilván egy fokkal könnyebben ítélik oda a gyereket az anyának, mert mégis csak az anyja. És ez biológiai dolog is: az anyja szülte.

Ennek ellenére van olyan helyzet, amikor az apának ítélik a gyereket.

A másik dolog, amikor az apa azzal jön, hogy legyen nála a gyerek, és fizesse az anya a gyerektartást. Úgy gondolja, majd milyen jól fog belőle kijönni. Persze nem számolgat, hogy a havi szaros (mondok egy példát) 20 ezer forintja lófütty egy gyerek ellátására.

2015. nov. 20. 13:33
 12/12 anonim ***** válasza:

"nyilván egy fokkal könnyebben ítélik oda a gyereket az anyának, mert mégis csak az anyja. És ez biológiai dolog is: az anyja szülte."

Ezt az "ervet" sose ertettem. Miert nem az apanak, hat megis csak az apja. Es biologiai dolog is, az apja nemzette.

Nem latom a kulonbseget...

Ja, ha en beteszek egy szazast az automataba es kijon a csoki, kie, enyem vagy az automatae?

2016. márc. 7. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!