Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a parom fizeti a gyerektart...

Ha a parom fizeti a gyerektartast, jogos e a volt felesegenek a kovetelese, ingofoglalas?

Figyelt kérdés
2015. szept. 8. 11:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a követelése pontosan? És miért?
2015. szept. 8. 11:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Ebből semmi se derül ki.
2015. szept. 8. 12:07
 3/9 A kérdező kommentje:
2015 03 25megkapta a parom a birosagi gyerektartasi hatralek fizetesrol szolo kovetelest,ami 1356548ft.Azota rendszeresen minden honapban tiltjak a fizeteset.Tegnap viszont kaptunk egy vegrehajtast,hogy a vot felesege ingo lefoglalast kovetel.A gyerekek mar nagykoruak,mindketten dolgoznak.Jogos e a koveteles?
2015. szept. 8. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lekváros kenyér anyacsavarral.
2015. szept. 8. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:

A követelés jár, hiába nagykorúak már a gyerekek, mivel hátralék, nem mostanra vonatkozik, hanem amikor kellett volna fizetnie, de nem fizetett.

Ha vonják a fizetéséből, akkor szerintem nem lehet még ingóság lefoglalást is kérni, hiszen, akkor kvázi kétszer kapná meg az elmaradást.

Nem lehet, hogy összesen nem annyi a tartozás, mint amit vonnak? Az csak egy része? És a másik részét rendeznék ingósággal?

Vagy biztosan vonják a férjed fizetéséből?

Nekem már járt úgy egy ismerősöm, hogy a melóhelyén a kedves bérszámfejtő munkatárs egyszer csak nem vonta tovább és nem utalta tovább a bíróság által meghatározott összeget. Mert ő azt hitte, hogy már nem kell.

2015. szept. 8. 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Tartozása van, azt ki kell fizetni, az élet már csak ilyen mostoha. Ha nem tudja kifizetni, akkor pedig sajna el kell adni ezt-azt. Nem most kéne pattogni, hanem rendesen kellett volna fizetni.
2015. szept. 8. 12:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Mig a gyerekek kiskoruak voltak,elvitte az autot,szuloi haz egynegyedet,nyaralo felet.A nyaralot,a valas utan 5 evvel vette
2015. szept. 8. 12:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Csak én nem értem, hogy lehet elvinni egy nyaralót? A hátára vette?

Ha már a válás után lett a férjed tulajdona, akkor meg hogy ítélte neki a bíróság? Vagy az is valamilyen tartozás fejében ment?

Nekem úgy tűnik, a férjed sz_art a gyerekeire, és sose fizetett gyerektartást. Korábban kellett volna gondolkodni.

2015. szept. 8. 12:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a drága apuci nem fizette az általa megcsinált kölkök után a gyt-t akkor itt nem az ex a gonosz a történetben. Ha meg telik nyaralóra meg minden frincfrancra, akkor hogy-hogy pont a gyt-re nem? Kicsit se sajnálom az ilyen palikat.
2015. szept. 8. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!