Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin ciki ha nem merem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin ciki ha nem merem kérni a számlát a helyen? Hogy kérjem a számlát?

Figyelt kérdés

Ültünk egy beülős helyen. A lány már menni akart, de a pincér messze volt tőlünk, nem foglalkozott velünk. És nem mertem kérni a számlát hangosan, a csaj csak nézett, hogy mi van, aztán 10 perc múlva mikor arrafelé jött, akkor mondtam valahogy hogy fizetnénk.

A csaj nem keres már, ez volt a baj?

2015. dec. 2. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ha ezért akkor ne sajnáld.
2015. dec. 2. 19:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy emiatt nem keres.

Te kerested?

2015. dec. 2. 19:45
 3/7 A kérdező kommentje:
igen keresem
2015. dec. 2. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Elég lett volna feltenni a kezedet mint az iskolában, és a pincér odajött volna.
2015. dec. 2. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem eleg laza a no. En siman megmondtam volna Neked, h azonnal tedd fel a kezed. Ilyen piti dolgokkal nem foglalkozom a parkapcsolatomban. Sot meg en is siman felteszem a kezem, ha ilyen van. Hulyesegeken nem problemazok.

N

2015. dec. 2. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy csak éhes volt jól megtömte a hasát és felszívódott azóta már csomó pasival meg csinálta ugyanezt és nem is emlékszik rád.Bocsi nem bántásból írtam,de vannak ilyenek :P
2015. dec. 2. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Haha ugyan olyan vagy mint én :D Bár én mondtam a volt barátnőmnek, hogy szóljon ő. Azóta volt ,hogy randin szóltam a csajnak ,hogy ha menni akar szóljon majd én fizetek no para :D De krvára gáz volt. De azt mondta vicces vagyok és beledughattam a lulumat a virágágyásába :D
2015. dec. 5. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!