Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi aki nagyon kedves velem. Udvarias bókol, kedves, dícséri az alakom, szexisnek talál, de nem bunkón hanem kedvesen teszi. Idősebb Nálam 10évvel, és nős, gyerekei vannak. Kicsit mackós, de ez nem gond. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy megtetszett, mivel nincs kapcsolatom, ezért mondtam, hogy lehetne köztünk valami. Ezutánközölte, hogy nős, és megint más az amit tenne velem ha egyedülálló lenne, és megint más így kapcsolatban élve mit tesz. Nem csalja meg a feleségét, pedig mivel Kiderült van közös ismerősünk,nem felhőtlen a házas életük. Nem tudom eldönteni, hogy ilyen barátságos, kedves az alaptermészete, és ilyen mindenkivel, vagy csak Ennyire papucsférj.2016. aug. 1. 11:36
31/43 A kérdező kommentje:
Tudjátok az, hogy itt elmondtok mindennek, pedig csak tetszik egy férfi, nagyon érdekes, annak fényében, hogy ennél sokkal komolyabb dolgok történnek párkapcsolatban. A másik a közös ismerősünk(az aki barátnője volt régebben) akitől tudom , hogy gond van a kapcsolatukban, szeretné újra megszerezni magának úgy, hogy életársa van. Az élettársa meg szeret inni, nem jó az ágyban. Most Ő párkapcsolatban akarja megszerezni az nem rosszabb? Ha már valaki szétmennek, az Ő lesz. Ha szabad lesz akkor meg Nekem is kellene.
2016. aug. 4. 08:26
32/43 anonim válasza:
De,az is undorito! Viszont nem o irta ki a kerdest,igy ot nem tudjuk mindennek elhordani! Te pedig felnott letedre ne masokkal takarozz... Igy se ugy se szep dolog,hogy a gyerekektol el akarod venni az apat! Ha a kozos ismerosotok a kutba ugrik mesz utana? Ketlem! Szoval attol,hogy o ilyen gusztustalan rib@ nc,meg nem kell kovetned ot es neked lehet tartasod es eszed ahhoz,hogy felfogd azt,hogy itt nem eletet (mert nem csak a feleseget) hanem eletEKET!!!!!!!!!(a gyerekeket is) tonkre teheted ezzel!!!
33/43 A kérdező kommentje:
Apróságok. Az a pasi elköltözött otthonról, a felesége válik. Én persze megmondtam büszkén, hogy nem lehet köztünk semmi. Kíváncsi lett mire gondolok. Elmondtam. Mivel csak kedveskedésnek szánta a bókjait, igy elnézést kért ha félreérthető volt, és kb háromszor jött azóta abban az időben mikor dolgozom. Most egyedülálló, az ismerősünk próbálja észrevetetni magát, de nem jár sikerrel. Minden pasi nekiáll sportolni ha vége a házasságának, kapcsolatának? Most mégjobban néz ki.
2017. jan. 5. 21:56
34/43 anonim válasza:
Megérett a bolygó a pusztulásra...
35/43 anonim válasza:
Nem azzal fog bevágódni ha bunkó megjegyzéseket tesz ugye?
Szerintem okos a pasas!
Könyebb lenne a helyzet ha ismernéd a feleségét?
Mit vársz a kapcsolatotoktól?
Felvállalod a hiéna szetepét?
36/43 A kérdező kommentje:
Miért lennék hiéna, ha nincs kapcsolatunk. Amióta beszéltünk, és mondta, hogy csak kedves volt nem volt hátsó szándéka, azóta nem is jön amikor Én dolgozom.
2017. jan. 12. 07:06
37/43 anonim válasza:
Legyél rib.nc és legyél a kis szeretője. Másta úgysem fogsz neki kelleni, az ilyen gerinctelen fszok úgysem lépik meg, hogy elválnak, hiszen ez így kényelmes nekik.
38/43 anonim válasza:
Nős pasiként válaszolok,akinek rossz a házassága,de nem akar válni a gyerekek miatt ,mert velük fenyeget a feleségem. Ha te úgy érzed,hogy csak szexre kellesz,nagyot tévedsz . És a sok nyikhaj is aki itt leírt téged csak azért mert nekik csak a rejszolás marad. Ha rossz házasságban él valaki,a sex másodlagos sokkal jobban vágyik ilyenkor egy megértő nőre,pasira mint a sexre. Szerintem azét mondta,hogy nem sexet akar,mert nem is az a cél,de idővel megtörténik. Én 39 vagyok volt valakim 8 hónapig,aki 25 éves és jobban szeretem mint bárkit is valaha, De tudom hogy a nejem tönkretenne mindent ,mert egy hárpia és a gyerekeim innák meg a levét. Nálunk is úgy indult ,hogy csak barátként találkozgattunk . Mielött valaki elkezdenék,hogy biztos valami lökött csak volt. Jogi diplomás gyönyörű lányról van szó,aki bármelyik korabeli pasi álma.
39/43 A kérdező kommentje:
Újra elkezdett járni vásárolni. Most már csak sportos. Újra beszélgetünk, igaz távolságtartóbban. Egyszerűen hallgattam a sok itteni idiót@ra, azóta esélyem sincs. Nemrégen barátnője lett, aki szerintem fiatalabb mint Én. Ez elég rossz, hiszen megszerezhettem volna.
2017. máj. 31. 21:44
40/43 PearlDiver válasza:
Kérdező, ne tartsd magad ennyire kevésre. Keress olyan férfit aki szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!