Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az sokszor hogy egy elhízott pénztelen férfi könnyebben jobban talál barátnőt mint egy átlagos esetleg sports pasi?
mert ő tesz érte és nem a sült galambot várja, meg GYK-ra jár sírni :D
23F
Szerintem azért mert megvan mindenkinek a saját és az elvárt szellemi szintje.
Ha tucatember vagy, akkor bárkivel megtalálod az összhangot a másik nemből is.
Lehetsz hülyébb az átlagnál, akkor nehezebb.
Azonban amit sokan nem tudnak, lehetsz okosabb is és akkor is nehezebb lesz...
#2:
én ingerülté? a fellegekben járok kb :D
valamit félreértettél :)
sokan a sült galambot várják és csodálkoznak, hogy másoknak miért jön össze...ők tesznek érte és nem csak várják, hogy a nagy ő bekopogtasson :)
az utolsó kérdésem am sem kelthet bennem feszültséget, mert kb semmi érzelmi alapja...
23F
#5:
egyszer találkoztunk, hogy átadjuk egymásnak a másiknál levő cuccokat, jéghidegek voltunk, mondjuk én mosolyogtam pozitív voltam, sütött a nap, jó idő volt, mi okom lett volna a szomorúságra? :)
rájöttem, hogy az ő negatívitása és hisztije miatt lettem bunkó, mert így reagáltam, nem akartam, hogy az érzelmesebb oldalam sérüljön, védelmi mechanizmus...ezért a kapcsolat már egy ideje halott volt, talán azóta, mióta először akartam szakítani, mert bármit csináltam sehogy nem volt jó :S 0 elismerés, mindenre hisztis reakció :S így a jobb mindkettőnknek, neki semmi nem volt jó bármit tettem és ez felemésztett volna idővel...
de nézzük pozitívan ami fontos lett volna, hogy NORMÁLIS hangnemben megbeszéljük a dolgot végre sikerült, a szakításnál már eljutottunk végre ide :D
nem ismerkedési szándékkal, de leveleztem/levelezek itt lányokkal és pont belefutottam valakibe akit megéri meghódítani :P és végre úgy kezdhetek egy kapcsolatot ahogy én akarok :P vagyis közösen inkább :)
de ki tudja mi lesz belőle :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!