Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi aki nagyon kedves velem. Udvarias bókol,
kedves, dícséri az alakom, szexisnek talál, de nem
bunkón hanem kedvesen teszi. Idősebb Nálam 10évvel, és
nős, gyerekei vannak. Kicsit mackós, de ez nem gond. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy megtetszett, mivel nincs kapcsolatom, ezért mondtam, hogy lehetne köztünk valami. Ezutánközölte, hogy nős, és megint más az amit tenne velem ha egyedülálló lenne, és megint más így kapcsolatban élve mit tesz. Nem csalja meg a feleségét, pedig mivel Kiderült van közös ismerősünk,nem felhőtlen a házas életük. Nem tudom eldönteni, hogy ilyen barátságos, kedves az alaptermészete, és ilyen mindenkivel, vagy csak Ennyire papucsférj.
Ne haragudj,de lenne pofad megjobban beleronditani? Inkabb abban kelene tamogatnod,h tegye helyre a hazassagat,nem pedig a te erdekeid nezni! Szegeny gyerekek apa nelkul legyenek,mert te ennyire gerinctelen vagy? Ne haragudj,de hazaskent ezt gusztustalannak tartom!
Es amikor bokol inkabb csak annyit kellene ra valaszolnod,hogy ezt a felesegednek mondd!!!
2016. aug. 1. 13:56
12/43 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2016. aug. 1. 13:57
13/43 A kérdező kommentje:
Witten86. Én akarok tőle szexet, Nekem nincs senkim. Nem teper nem akar megdugni, pedig benne lennék. Azt meg hogy rossz a házassága igazából nem Tőle tudom. Közös ismerőseink vannak, mint Kiderült. Viszonylag régen volt Nekem jó szexben részem, a ismerősünk meg annyit elárult, hogy ha felét tudja szexben akkor is napi rendszeres szexben lenne részem. Itt jelezném nem kérek privátot. Erre a pasira vagyok ráindulva, de úgy néz ki nem vagyok elég jó Neki. A feleségénél fiatalabb vagyok 7évvel, testileg is jobban nézek ki, akkor mi kell még? Tetszem is Neki. Szexisnek tart, de miért nem lép?
2016. aug. 1. 14:54
14/43 A kérdező kommentje:
30éves vagyok.
2016. aug. 1. 14:55
15/43 anonim válasza:
Miert nem lep? Mert VAN felesege,es ezekszerint remelhetoleg meg gerince is van.
2016. aug. 1. 15:09
16/43 anonim válasza:
Hát te egy ritka undorító, gerinctelen "nő" vagy.
Hogy is nem sül le a képedről a bőr??! Te tőle akarsz szexet... Ő meg nem, ezt ilyen nehéz felfogni? Felesége van! És gyerekei! Fel tudod ezt fogni? Felszínes vagy, ha annyit tudsz csak felmutatni, hogy Jajj neked jobb az alakod és fiatalabb vagy. És?! Most akkor talán térdre kéne előtted boruljon? Nincs tökéletes házasság, de nem véletlen az a felesége, aki. Ő azt a nőt szereti, vele kötötte össze az életet, ő a gyermekei anyja, hogy jössz ahhoz, hogy te ebbe belerondíts? Mint egy ócska r*ibanc... Ráadásul világosan megmondta, hogy NŐS, úgyhogy ne éld bele magad, mert veled ellentétben neki van gerince. Millió és egy szingli pasi van, náluk kell próbálkozni, nem pedig pofátlan módon a családokat szétszedni. Kívánom neked, hogyha egyszer majd lesz férjed és gyerekeid, egy hozzad hasonló cafka próbálja még szétdúlni a családodat! Biztos élvezni fogod. Szánalom, hogy hova süllyed a világ...
2016. aug. 1. 15:12
17/43 PearlDiver válasza:
Tudsz te ennél jobbat is. Ne akarj házasságtörő harmadik lenni, az végső soron senkinek sem jó.
2016. aug. 1. 17:35
18/43 A kérdező kommentje:
Millió meg egy szingli pasi van, akkor ezek szerint szinte csak a szar jut Nekem. 10-ből hatnak köze nincs a szexhez. A többi csak dugni akar, vagy anyuci kicsi fia 28évesen. Nagyon sok tapló, suttyó van aki szerint udvarlás ha a farkáról küld képet. Igazából szeretnék Vele szexelni, ha szar a házassága, és elválnának lehetne egy remélhetőleg jól szexelő kedves udvarias mint Kiderült HŰSÉGES pasim. Különben a mai világbana szex mással mint a pároddal egyre kisebb dolognak tűnik.
2016. aug. 1. 19:36
19/43 PearlDiver válasza:
Nem értem, miért írtad hogy nem kérsz privátot, mikor az a gondod hogy nem találsz rendes férfit? Én a helyedben legalább a lehetőséget nem zárnám ki :)
2016. aug. 1. 22:16
20/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de jelentkező van erre is arra is. Ez a pasi megfogott Vele el tudnék képzelni nagyon komoly kapcsolatot is. Sajnos amiért nem kell jelentkező az inkább korunk hibája. Ez a gyorsan szexet aztán majd lesz valami Nekem nem pálya. Plussz az, hogy a Férfiak nagy többsége nem jól szexel. Legalábbis Nekem nem sokszor jó. Nem tudom miért de mindig belefutok abba a kétpercet nyomom elmegyek, ugye édesem neked is jó volt pasikba. Lett a füzetükben újabb strigula és ennyi. Nem órákat akarok szeretkezni, de kell kb. 10-15 perc mire elmegy az ember lánya. Nem kell nagy méret sem. Életem legjobb szexét egy nagyon jóindulattal átlagos méretű srác adta, aki tudott bánni amilye volt, és rám figyelt. Ez a pasi ilyen. Emellett kedves rendes humoros. Lehet vele beszélgetni nagyon sokféle témáról. Legtöbb udvarlóm egysíkú emberke, egy témával amiben otthon van, nem foglalkozik a másikkal hogy érdekli-e? Ha másra terelem a beszélgetést akkor lövésük sincs semmiről. És, habár éssel nem kezdünk mondatot, 30 éves vagyok. Nem sok időm van már keresgetni. Nem akarok szétdúlni egy kapcsolatot, de nem sírnék ha a pasi Nálam keresne vigasztalást ha mégis szétmennének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!