Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi aki nagyon kedves velem. Udvarias bókol, kedves, dícséri az alakom, szexisnek talál, de nem bunkón hanem kedvesen teszi. Idősebb Nálam 10évvel, és nős, gyerekei vannak. Kicsit mackós, de ez nem gond. Mit tegyek?
Mit tegyél? Semmit. Nős és vannak gyerekei.
"Nem tudom eldönteni, hogy ilyen barátságos, kedves az alaptermészete, és ilyen mindenkivel, vagy csak Ennyire papucsférj."..... A papucsférj az nem azt jelenti, hogy bókol más nőknek.
Feküdj le vele párszor, majd miután nem jelentkezik többet, rájössz majd, hogy mire kellettél neki, és miért volt ennyire hízelgős.
Komolyan nem értem a nőket. Naponta több ilyen kérdés van itt, hogy a 10+ évvel idősebb házas férfi teper, mert ugyebár rossz a házassága, a nő bedől neki, pár alakolom után viszont eltűnik a férfi, a nő pedig depis lesz és férfigyűlölő. Mikor tanultok már belőle?
Puhatolózik hogy kapható lennél e szexre.
Azt meg hogy mit vállalsz be te tudod.
Ha meg annyira szar a házassága akkor mért nem vált már el?
Nekem is rossz volt a házasságom, én elváltam, mert eszemben sem lett volna úgy nőket hülyíteni hogy házas vagyok.
Ha valaki bókol azt sosem ok nélkül teszi...
Te mondtad, hogy lehet köztetek valami, ő meg azt mondta, hogy nem nagyon.
De hát te nem nagyon veszíthetsz semmit, ha mégis az ágyadba csalogatod - csak túl sokra ne számíts.
Tetszel neki, de nem fog félrelépni.
Tökéletes házasság nincs, erre ne is alapozz.
Ő már megmondta, hogy hagyd békén, csak a maga kedves, udvarias módján.
Innentől ha fel kínálkozik neki, csak magadat alázod.
Millió és egy szingli pasi sír, hogy nincs barátnője. De mint látjuk, a foglalt fa.sz még mindig jobban ízlik pár vénlánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!