Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire fontos számotokra a nő anyagi helyzete?
Figyelt kérdés
Dolgozik vagy nem, gazdag szülők, lakás-autó-diploma. Ilyenekre gondolok.2016. júl. 31. 20:44
11/19 Noren1989 válasza:
Teljesen úgy van, ahogy írod, kérdező.
Ez a két lehetőség van. De inkább legyen egy tisztes munkája, semmint a testét kelljen árulnia.
12/19 anonim válasza:
Ha meg tud állni a saját lábán, az nekem elég. Aztán, hogy biciklivel vagy Q7-el jár már mindegy.
13/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel az anyagi helyzet.
Én gazdag vagyok, de nem ragaszkodom a drága programokhoz. Szívesebben megyek ki sétálni a természetbe, vagy ilyesmi.
14/19 anonim válasza:
Mindkét szélsőséget, azaz a tehetős nőket is, és a léhűtő, munkakerülő nőket is alapból kerülöm. Valószínűleg problémákat szülne egy párkapcsolatban, hogy amiért én kőkeményen megdolgozok, azt ő szinte egy csettintésre megkapja, vagy másik szélsőség, nekem könyörögne folyton, s kizsigerelne anyagilag.
15/19 anonim válasza:
Azért lehessen vele programokra menni, nyáron férjen bele egy többnapos valami is, fesztivál, nyaralás, kirándulás...
Ha nálam jóval jobban áll az inkább riaszt engem.
16/19 anonim válasza:
Ngayon!! Ti is elvárjátok, ezáltal én is. Ezt a legkönnyebb elvárni mindent, mert ehhez nem kell semmit tenni, és nem kerül semmibe!!
Amúgy semennyire, de észrevehetnétek magatokat!
17/19 anonim válasza:
Ha nem tőlem vár el mindent anyagilag, ergo nem húz le, akkor felőlem kereshet minimálbért is. Nem ezen múlik, hanem azon, hogy van-e képessége a pénzmenedzseléshez (nehezen keres, können költ hibája gyakori...).
18/19 anonim válasza:
Engem nem zavar az anyagi eltérés normál keretek között. Alapjáraton azzal nincs bajom ha kevesebb van neki, mint nekem mert akkor tud örülni a kisebb meglepetéseknek is, és nem feltétlenül kell magam túllicitálni minden alkalommal. Ha viszont nagyon pénzesek, akkor lehet hogy kicsit nehezebb a kedvében járni ajándékozás terén, de ezt csak átlagban mondom nem feltétlenül van így
19/19 Blade Bone válasza:
Csak az számít, hogy dolgos, talpraesett legyen. :) Ha épp nem lenne munkája, sem szúrnám tökön magam, majd együtt kitalálnánk, hogy hogyan is tovább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!