Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hordjátok le itt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hordjátok le itt az olyan nőket akik bevallják, hogy igenis fontos a férfi anyagi helyzete ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Úgy érzem sokan nem tudnak különbséget tenni 2 kategória között. Az első eset, ha van egy átlagos, vagy esetleg szegény, még iskolába járó lány/nő, akinek az a szándéka hogy találjon egy gazdag férfit, akinek 10 millió feletti kocsija, saját családi háza, havi félmillás bevétele van. Arra vágyik, hogy a férfi elhalmozza minden földi jóval, évente többször elvigye külföldi nyaralásokra, drága ékszereket vegyen neki, ruhákat, esetleg ő finanszírozza a tandíját, vagy tartsa is el miután hozzá költözött. A 2. kategória, mikor van egy fiatal nő, aki dolgozik, próbálja önállóan megteremteni az anyagi javakat, van autója, gyűjt lakásra is vagy már van neki, megveszi magának amire szüksége van az életben, és nem vár mások segítségére. Ha egy ilyen nő el meri várni, hogy a partnere ugyanennyire önálló legyen, nem gazdagabb nála, csak ugyanilyen, akkor máris lehordják pénzéhes ingyenélőnek. Pedig ez teljesen alapvető elvárás a részéről, hogy nem szeretne egy munkakerülő, anyukán élősködő, 30-as pasival ismerkedni, akinek semmilyen jövőképe nincsen, semmit nem tud felmutatani az életben, és valószínűleg a nőnek kellene őt is eltartania. Ó igen, a szerelem mindent felülír szokták mondani... Ilyenkor persze jön az a dacos válasz, hogy milenne ha a férfiak is ez alapján válogatnának, nem állnának szóba olyan nővel aki nincs olyan szinten mint ők. Hát hajrá, engem mondjuk nem zavarna egyáltalán. Furcsa hogy az emberek nem fogják fel a 2 kategória közti különbséget..Vagy csak lusták értelmezni a helyzetet?
2015. aug. 16. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Igazad van.

A 2. kategóriával semmi bajom nincs, aki csak annyit vár el, amennyi neki is van.

Az 1. kategóriát viszont úgy gondolom, hogy jogosan hordják le.

2015. aug. 16. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Én férfiként teljesen egyetértek veled ,én se tudnék komoly kapcsolatba keveredni egy olyan lánnyal aki semmirekellő. Az 1. kategória tényleg elitélendő ,viszont a 2. szerintem a normális. Azok meg akik azt is lehordják ,azok szerintem pont azok a férfiak akik semmit se tudnak felmutatni.
2015. aug. 16. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Ahogy a fentebbi válaszolók is írják, nekem sincs bajom azzal, ha valaki nem egy ingyenélő, lusta "életművésszel" akar összejönni.

Az 1. kategória pedig tényleg gáz, amikor egy lány csak arra megy, hogy huszonx éves korában jól nézzen ki (az nem zavarja, ha mellette buta és műveletlen mint egy tök) és elvegye egy pénzed hapsi, aki aztán minden földi jóval elhalmozza...

2015. aug. 16. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Szituációtól és személytől függ. Én az embert nézem, stílusát viselkedést, nem pedig az anyagi hátteret. A többi kiderül menet közben, első körbe nem szokásom megjósolni, hogy mi lesz a jövőben. A fentebb megszólaltakra kíváncsi lennék, nektek úgy jött be az élet, párkapcsolatostul, ahogy elképzeltétek?
2015. aug. 16. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Akik ilyeneket irnak ki, altalaban azok azok, akiknek tok mondegy mit irsz, ha a 2. Kategoria is vagy csak hazudsz, ha azt mondod, hogy nem erdekel a penz, akkor hazudsz, mert a noket csak a penz erdekli nyilvanvaloan. Ha meg azt mondod, hogy dolgozzon a masik, akkor megkapod, hogy mekkora ****** vagy. Barmit mondasz gyulolet lesz kihozva belole, szoval csak nem kell foglalkozni azokkal, akik ek elgurult a gyogyszere.
2015. aug. 16. 13:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a második kategória vahyok, de nem szólt még le emiatt soha senki. Inkább akkor kaptam meg a válogatós k@rva jelzőt mikor nemet mondtam pár embernek.
2015. aug. 16. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!