Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos nektek a párotok anyagi helyzete?
Tartson már el a csaj, na, am is csak véletlenül tanultam mérnöknek ;)
25/F
Hat nem azt mondom hogy legyen milliomos
De el tudjon hívni azért néha egy fagyira vagy valami mozi ilyenek
Hát... Csöves azért ne legyen. Fenn tudja magát tartani, és ne az legyen, hogy jajj, mégis, miből fogom kifizetni a számlákat, ha most meghívlak moziba? De egyébként nem érdekel különösebben. Ne nyafogjon, ha nincs sok, és ne vágjon fel vele, ha sok van.
Én már együtt élek a párommal, így nyilván a pénzügyeket is megbeszéljük, azt is, mire jut ebben a hónapban, és azt is, mire kell gyűjteni. Ez más kategória szerintem, mint mikor ismerkedés kezdeti szakaszában azzal akar valaki "lenyűgözni", hogy milyen menő autója van, vagy milyen drága az órája.
Egy viszont biztos: olyan, aki a fogához veri a garast, nem kell soha többé. Két olyan barátom is volt, akik smucigok voltak. Az egyik nem hagyta, hogy én meghívjam bármire is, mert az milyen férfiatlan, viszont cserébe folyton azt hallgattam, mennyire sokba kerülök neki (havonta egyszer elmentünk pizzázni...), a másik meg még akkor is elfeleztette velem a költségeket, ha ő maga hívott meg (kimondva a "meghívlak" szóval, amiből ugye, az következik, hogy minden az ő költsége), és konkrétan volt példa rá, hogy boltban megkívántunk, vettünk egy-egy kinder tojást, és az utolsó forintig elszámoltatta velem a felét. nincs bajom azzal, hogy ha felesben kell fizetni a dolgokat, nem azért mondom, de úgy érzem, van az a helyzet, amikor ez már kicsit túlzás. Nála még az is gond volt, hogy bár teljesen középosztálybeli volt, normális anyagi helyzettel, sosem mentünk sehova, merthogy az neki sok pénz. Ez pedig, hihetetlenül nagy negatívum a szememben. Ennyire smucig már ne legyen senki.
Nagyjából ennyire fontos.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!