Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire fontos számotokra a nő anyagi helyzete?

Figyelt kérdés
Dolgozik vagy nem, gazdag szülők, lakás-autó-diploma. Ilyenekre gondolok.
2016. júl. 31. 20:44
1 2
 1/19 Gotland ***** válasza:
95%

Az, hogy hogyan áll a munkához, nagyon fontos a számomra.

Maga az anyagi helyzete nem érdekel, de legyenek tervei, céljai.

2016. júl. 31. 20:46
 2/19 anonim ***** válasza:
55%
Azt fogják írni, hogy nem fontos, de ez nem igaz.
2016. júl. 31. 20:47
 3/19 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy ne én kelljen eltartsam, ezen kívül nem számít.
 4/19 Noren1989 ***** válasza:
64%

Legyen meg a maga kiadásaira való pénze. Pluszpont, ha nem anyuciéktól szerzi meg az összeget, esetleg egy sugar daddy-től.

26/F

5/19 anonim ***** válasza:
Miből, honnan, az nem érdekel, csak tartson el. Jelenlegi ábra szerint, működik is.
2016. júl. 31. 20:48
 6/19 anonim ***** válasza:
71%
engem érdekel a miből van is, mert mondjuk ne prosti legyen főállásban...
2016. júl. 31. 20:52
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Én tökéletesen beérem egy csóróbb csajjal, az nem érdekel igazából. Apuci által agyonkényeztetettek nem érdekelnek. Tudja meg, hogy hogyan kell megdolgozni a pénzért. Ha nem tudja, akkor az enyémet is elfogja verni. Fontos, hogy tudjak vele tervezni, és hogy ne legyen több mindene, mint nekem, mert rosszul érezném magam, hogy nem tudok annyit belerakni a közös életünkbe, mint ő és ez engem nagyon zavar.
2016. júl. 31. 20:55
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Voltam olyan kapcsolatban, ahol minden programtervezetre az volt az azonnali reakció, hogy "nem fogok erre költeni, mert nincs", és egy idő után eléggé idegesítő volt (mert túlzásba vitte), plusz eléggé behatárolta a lehetőségeinket. Nem kell gazdagnak lennie, de azért örülnék, ha nem lenne olyan, mint az említett.
2016. júl. 31. 21:04
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem fontos.
2016. júl. 31. 21:05
 10/19 A kérdező kommentje:
De ha havi 80.000 keres nyilván nem fog tudni rendszeresen étterembe, pizzériába, kávézókba , moziba járni és a felét nem tudja fizetni a közös programoknak. Itt vagy a jobb anyagi helyzetbe lévő férfi fizet vagy nem csinálnak sűrűn "drága" programot.
2016. júl. 31. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!