Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte és nem képmutató lányok, mennyire fontos nálatok párválasztás során a fiú külseje és anyagi helyzete?
A külső közepesen fontos, szerettem már bele csúnya pasiba is! A pénze nem érdekel, hacsak nem akarja magát velem eltartatni.
26/N
Mindenkinek fontos, hogy legyen számára vonzó a másik.
Valamilyen szinten nekem is fontos, hiszen nem tudok bárkihez intim közelségbe kerülni, és párkapcsolatnál ez lényeges. Legyen ápolt, tisztálkodjon, adjon az alapvető higiéniára, ne legyen hiányos a fogsora, alkalomhoz és időjárásnak megfelelően legyen felöltözve. Ezek szerintem alap dolgok. Ezen kívül egyéni, hogy kinek mi tetszik.
Nekem pl. az tetszik, ha egy pasi kb. 1-másfél fejjel magasabb nálam, ha átlagos testalkatú és látszik, hogy nem lusta dög megmozdulni, az, hogy ez rendszeres túrázást vagy sportot jelent, kevésbé lényeges. Én rendszeresen mozgok és változtattam az életmódomon (nem kell semmi szélsőségre gondolni, de sok dologgal kísérleteztem, míg rátaláltam arra a megoldásra, ami valóban célravezető volt), hogy kikerüljek a soványságból (fogyásra vagyok hajlamos, ez, akármilyen nehéz elképzelni, de ugyanolyan, mint a másik oldal, csak nekünk "hízni" nem megy), ez sikerült, és több más egyéb pozitív hatása is lett, így én nem szeretnék olyannal lenni, aki csak döglik illetve noszogatni kell, hogy megmozduljon.
Anyagi helyzet: az én jelenlegi jövedelmemnél legfeljebb 30%-kal kevesebb lehet, ez a minimum, amivel az enyémmel összerakva két ember tud tervezni hosszabb távra is. Én már úgy tervezek, hogy család, esetleg gyerek, és nem szeretném, hogy a leendő gyerekem nélkülözzön. Én 30 éves már elmúltam és a nálam pár évvel idősebbek az elsődleges potenciális célcsoport, azt hiszem, velük szemben ez nem lehetetlen elvárás.
Jó, akkor a milliomos izompacsirtákra bukom.
első voltam.
Enkmagykutya
Megmagyarázná valaki, mit tekint ennél egy kérdésnél JÓ válasznak?
Mert ha én leírom csak erre a két pontra vonatkozó véleményemet (ugye mást a kérdező nem kérdezett, de nyilván tudnék, most ezt a kettőt ragadtuk ki), akkor felszínes vagyok (pedig a kérdés most csak erre a kettőre fókuszál, semmi másra, nem volt szó belső tulajdonságról meg szerelemről), ha azt írom, amit hallani szeretnétek, akkor meg hazudok. Tehát? :-)
Van kalap az is baj, nincs kalap az is baj? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!