Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszinte és nem képmutató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte és nem képmutató lányok, mennyire fontos nálatok párválasztás során a fiú külseje és anyagi helyzete?

Figyelt kérdés
Írjatok légy szíves életkort is, és tényleg ne álszentkedjetek, mert úgyis név és arc nélkül írtok.
2015. nov. 3. 18:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
96%

"vannak őszinte és nem képmutató lányok?"

Akkor mondjuk kérdezem azt, hogy miért gondolod, hogy nem tudom eltartani magam egyedül, és mindenképp más pénzére csorgatom a nyálam? Hát ne is haragudj, de magam is meg tudom keresni a pénzt és még prostituálni se kell magam, mert egyszer már azt is megkaptam, hogy a dolgozó nő csak k***a lehet. Ötletem sincs miért lehet az a fószer szingli, de tényleg...

Tartom, hogy az itteni síró-pityogó válaszolók többsége nem azért nem talál párt, mert szegény vagy csúnya, hanem mert a mentalitásuk vállalhatatlan, és akkor ez még bicskanyitogató stílussal is párosul. Mert megmondom az őszintét, itt senkinek sincs kint a képe, se a bruttó bére, de bottal se piszkálnám meg azt, aki ilyen véleménnyel van rólam.

2015. nov. 3. 20:37
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

mindkettő fontos.

nem vágyom esztelen luxusra ,de legyen pénze eltartani ha gyerekünk születik ,legyen egy kényelmes ottho egy autó ,néha férjen bele egy két program.mellesleg én is dolgozom ,de nem akarnám a fél éves gyerekemet bölcsibe dugni sem idegenekre hagyni.

a külső is fontos ,nem hatalmas izmok tetszenek ,ápoltág ,helyes arc ,ízléses ruhák.

2015. nov. 3. 21:01
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

#22 jól leírta.

Külsőleg fontos, hogy tetsszen (alkat, arc, öltözködési stílus), különben nem tudnék vele hosszabb távon együtt lenni.

Az anyagiak szempontjából az a fontos, hogy legyen egy biztos munkahelye, és legalább annyi legyen a fizuja, mint nekem. A munkahelyén legyen lehetősége fejlődni, előrelépni, mert ha gyerekünk lesz, és az én fizetésem egy része ki fog esni, akkor is tudjuk tartani azt a szintet mint előtte.

2015. nov. 3. 23:53
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos az, hogy külsőre tetsszen. Ha külsőre bejön de belsőre nem, nyilván nem jövök vele össze, ez a kettő összefügg nálam mindenképpen. Mivel még én is fiatal vagyok, a pénzt nagyrészt a szüleimtől kapom, még nem dolgozok, igazából nekem csak annyi a fontos, hogy lehessen vele programokat csinálni. Nem várom el hogy meghívjon bármire is, én azt amúgy sem szeretem, én fizetem a részem mindig. De például ha színházba mehetünk, ha ebédelhetünk finomat, ha ihatunk időnként ízletes kávét, nekem már rendben van az anyagi helyzet. De ez valójában egyáltalán nem függ össze azzal hogy összejönnék-e vele, ez csak egy plusz dolog ami jó. Ha csóró én még szerethetem.

17

2015. nov. 4. 00:06
 25/27 anonim ***** válasza:
73%

A mostani párom előtt, úgy voltam vele, hogy igenis fontos a külső. Aztán megismertem Őt és azt vettem észre, hogy nem tud érdekelni, hogy hiányos a fogsora, a kis pocakja, a kancsal szeme. Tudom rosszul hangzik és fogadok, hogy miután ezt olvasták páran kapom majd a "hazug" jelzőt, de engem ennek az embernek a személyisége annyira elvarázsolt, hogy ha nem beszélhettem vele, láthattam őt, akkor onnantól kezdve az egész napom rosszul indult és fejeződött be. Egyszerűen beleszerettem. Az anyagiakról egészen a kapcsoltunk elejéig nem is volt szó, bár , hogy őszinte legyek átlagos kis csajként én nem is álmodtam soha arról, hogy majd milliomos pasim lesz, aki a két szép szememért eltart majd addig, amíg újra nem kell pelenkázni. Kicsit többet, keres mint 140. Hát most azt mindenki maga döntse el, hogy sok -e ez vagy kevés.

Összességében én elmondhatom, hogy számomra egyik sem fontos. Megtudott nevettetni, kitárhattam neki, a legbensőbb magánügyeimet, ha segítségre volt szükségem szó nélkül ugrott, mindig odafigyelt és gondolt rám. Számomra ezek sokkal többet jelentettek, mint a fizetése, vagy mint kiderült, a jó testalkat vagy a szimmetrikus, helyes arc.

21/N

2015. nov. 4. 01:29
 26/27 anonim ***** válasza:
73%
A külső fontos, az anyagi helyzet nem.
2015. nov. 4. 10:23
 27/27 anonim ***** válasza:

Nekem a ruhája fontos. Undorítónak tartom a szakadt stílust, de azt a szakadtat, ami most menő, koptatott, használtnak látszó nadrág. Vagy olyan naci, amit x anyagból varrtak össze. Nem az öltönyre bukom, nem ez a lényeg. Anyagi helyzet? Legyen munkája, fizetése, ennyi elég. Ha bérlete van, egye fene, az is jó lesz. De ne kölcsönökből legyen autója, lakása, élete.

Külső? Azt hittem, hogy fontos, de mégsem. Most odavagyok egy olyan paliért, aki nálam 5 cm-vel alacsonyabb, nem "szépfiú, széparcú" kinézetű, mert vannak ilyenek, de nekem megfelel. A haja sem úgy áll, amilyet szerettem volna, szóval változó a külső fontossága nálam.

30+/n

2015. nov. 4. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!