Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszinte és nem képmutató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte és nem képmutató lányok, mennyire fontos nálatok párválasztás során a fiú külseje és anyagi helyzete?

Figyelt kérdés
Írjatok légy szíves életkort is, és tényleg ne álszentkedjetek, mert úgyis név és arc nélkül írtok.
2015. nov. 3. 18:27
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Lányok, ne bonyolítsátok túl, csak legyetek őszinték, és ne foglalkozzatok azzal hogy ki mit gondol.

Nincs nevetek, nincs arcotok, és csak az hogy sok zöld kezet kaptok, nem fog semmivel előrébb vinni az életbe, ahogy az sem visz lejjebb ha sok pirosat.

2015. nov. 3. 19:51
 12/27 anonim ***** válasza:
95%
hobojo trebejo, akinek nem inge, nem veszi magára, akinek inge, az meg nézzen magába... :-)
2015. nov. 3. 19:52
 13/27 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, én csak szeretném egy kicsit érteni a lepontozó gárda gondolkodási mechanizmusát. :-)

Egyébként én őszintén leírtam, amit gondolok ezzel a két dologgal kapcsolatban, remélem, számodra hasznos volt.

# 5 ma 18:49-es voltam

2015. nov. 3. 19:54
 14/27 anonim ***** válasza:
3%
#13: Felesleges dobálózni az ingekkel, nyilvánvalóan nem George Washingtonra, vagy Mao Ce-tungra céloztál.
2015. nov. 3. 19:56
 15/27 A kérdező kommentje:
Az volt, és köszönöm, tőlem zöldet kaptál, nem én pontoztalak le.
2015. nov. 3. 19:57
 16/27 anonim ***** válasza:
80%

Az ízlésem elég tág, inkább egy bizonyos személyiségtípus vonz, mint a külső, nyilván jöjjön be annyira, hogy ne sírjam el magam, ha bottal meg kéne piszkálni a másikat, de ha valaki összehasonlítaná az eddigi pasijaim lehet meglepődne, mert baromira máshogy néznek ki.

Az anyagi helyzete is annyira érdekel, hogy ne legyen a másiknak büdös a munka, mert én se kitartott "feleséget" keresek magam mellé, meg ha egyszer arra kerül a sor, hogy összeköltözés vagy gyerekek, akkor jó lenne, ha tudnánk számítani egymásra. De nem kell nekem senkitől, hogy ennyit keress egy hónapban, vagy rád se nézek. Engem a szociális helyzetnél jobban aggasztana, ha a férfi nem tudná lenyelni, hogy esetleg többet keresek, illetve ami előfordult egyik barátnőmék kapcsolatában, hogy a srác egyetlen kikapcsolódása a piálás volt, és bár ezt barátnőm nem látta a szerelemtől, de a srác nem is volt nagyon alkalmas arra, hogy nyilvánosan meg is lehessen jelenni vele...

Amúgy az őszinte véleményem a kérdésre adott válaszreakciók alapján, hogy tök mindegy mit írok ide, vagy épp mások, mert ha valaki azt írja hogy csak annyira fontos mint bárki másnak, akkor úgy veszitek hogy hazudik és le lesz pontozva, ha valakinek meg tényleg ezen alapszik az értékrendje és beírna egy olyan választ, amire vársz, akkor meg el lenne hordva minden nő mindenfélének. Közben ez nem egészen így van, csak mondom... Mert vannak Zimány Lindák is a világon, de cseszd meg, ha valakinek nem a pénztárca kell, akkor már hazudik? Elég őszinte volt? Le lehet pontozni, nem érdekel, de az itteni hozzáállásból minden lejön, hogy hol is van a kutya elásva...

2015. nov. 3. 20:11
 17/27 anonim ***** válasza:
65%

Én úgy vagyok vele, hogy most kapok valamivel 150 ezer alatt nettó, ebből én fenn fogom tudni tartani magam, nem luxus, de elfogadható szinten. Ennek vedd a 70%-át, és add hozzá ehhez egy két fős háztartás esetén. Aztán vegyük hozzá, hogy én elmegyek szülni, akkor az én fizetésem egy része kiesik, de a költségeink nem csökkennének, sőt, a gyerek miatt még nőnek is.

Apám szegényen nőtt fel (annyira, hogy a fogai nagy része már fiatalon tönkrement) és mindent megtett azért, hogy mi ezt ne tapasztaljuk meg.

2015. nov. 3. 20:20
 18/27 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem nagy igény, hogy nem akarok azon görcsölni, hogy hogyan élünk meg.
2015. nov. 3. 20:23
 19/27 anonim ***** válasza:
75%

A külseje annyiban nyilvánvalóan fontos volt, hogy nekem tetsszen. Azért szeretnék ránézni... Normális ember, aki nem kapcsolatfüggő, nem fog olyannal összejönni aki nem tetszik neki. Ez teljesen alap dolog.

A pénzügyi helyzet annyiban érdekel, hogy legyen munkája, avagy ne az legyen, hogy nem akar dolgozni, ne velem akarja eltartatni magát.

Pl amikor mi a férjemmel megismerkedtünk, mindketten iskolába jártunk, még csak diákmunka volt, mindketten édesanyáinkkal, testvérrel éltünk otthon. Később jött a munkásélet, összeköltözés, házasság...

2015. nov. 3. 20:33
 20/27 anonim ***** válasza:
70%
Az lemaradt, hogy 29 /N, a férjem 26/F
2015. nov. 3. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!