Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért nem akarnak a huszonéves pasik komoly kapcsolatot?
27
Attól hogy valaki 20on éves vagy egyetemre jár még nem kötelező kicsapongó életmódot élni. Bár ismerek pár hozzád és a 31eshez hasonló apuci anyuci mindent áll buli az élet típusú fiatalt. Én is jártam egyetemre de nem ez volt a lételemem néha néha jó kikapcsolódni de napi szinten nem bírnám, jobban szeretek nyugodt körülmények között pihenni lazítani, kirándulni,stb. Emiatt is írtam hogy minden emberi stílustól, beállítottságtól függ. Azzal sem értek egyet hogy aki most nem bulizza ki magát az később megbánja, lelép egy házasságból stb. Anyukám pl hozzátok hasonló életmódot élt majd jöttek a gyerekek 28 évesen és megnyugodott. Ennek ellenére 45 évesen ismét előjött belőle hogy hiányzik a bulizás a régi élete, errre mit tudsz mondani? Eléggé ellentmond ez az élő példa a te elméletednek.
31esnek pedig annyit mondanék hogy nem csak az általa leírt "barlangszökevények" meg az ő "hű de menő bulizzunk" típusú ember létezik, ugyanis van aki időben befejezi az egyetemet utána pedig dolgozik, tehát 20on évesen is benőhet valakinek a feje lágya ez emberfüggő nem pedig életkortól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!