Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért nem akarnak a huszonéves pasik komoly kapcsolatot?
Vagyis legyen minden férfi "egyformán" übermensch? Magas, szőkésbarna, izmos, kékszemű, kreolbőrű stb. így "alkalmazkodva" az elvárásokhoz? Remélem nem :D
Kicsit nácis lenne.
#13: Részvétem :/
#12: Az a baj, hogy lehetne másodlagos az izmosodás, de sajnos elsődleges. Ismerek olyat aki fut, mégsem izmos. Nincs is nagyobb sikere, csak mert sportol. De sorban látok olyanokat akik gyúrnak, beszednek pár dolgot és sikeresek. Szeretem a testépítést, de elég gáznak tartom, hogy ennyien még a kis izom eléréséhez is használnak valami szert.
Az öltözködés tényleg sokat dobhat! Az a baj, hogy nem személyiséghez illően. Barátnőmmel egyszer elmentünk és kipróbáltunk 2 ruhát. Egyrészt a tipikus sportosan elegánst, másrészt az ilyen rajsrácok ruháit. A boltban is egyből egy csomó csaj megnézett. De egyszerűen nem éreztem a magaménak. Egy ember lettem volna benne a tömegből. A sportosan elegánsból még pár dolog tetszene is, csak épp nincs 40-50 ezrem egy komplett ruházathoz.
11-es én is a 9-essel értek egyet.
Nekem is elég sok ismerősöm van, akik arról panaszkodnak, hogy nem veszik észre őket a nők. Ennek oka van. Az egyik pl. ki is van gyúrva, rendszeresen sportol, mégis évek óta próbál barátnőt szerezni, normális kapcsolatot kialakítani, de a nők lerázzák. 13-as hozzászóló szerintem hasonlóvá alakult át, ám ennek ellenére sem veszik észre őt a nők. Ebből azt a következtetést lehet levonni, hogy a nőknek nem csak a külső számít egy komoly kapcsolat kialakításánál, hanem a személyiség is. Ha megnézitek a kigyúrt kis szoknyát a lányokról lebeszélő srácok sem kizárólag a külsejük miatt sikeresek, hanem mellé még jó a szövegük is, tele vannak önbizalommal, nem tudom, hogy ez mennyire tanulható. A korábban említett ismerősömmel épp ez a baj, velem is próbált összejönni régen, egy hónapig próbálkozott, de látszott rajta, hogy fél, zavarban van, finoman sejtette, hogy akar valamit de neki idő kell hogy feloldódjon. Hogy őszinte legyek megismertem közben a jelenlegi páromat (ez 3 éve volt), ő nem volt kigyúrva, átlagos testalkattal rendelkezett, magas volt így eloszlott rajta rendesen mindenfele a tömeg, mégis őt választottam a kigyúrt szépfiú helyett. Hogy miért? Mert ő levett a személyiségével a lábamról. Úgyhogy szerintem ha sikerült 3 éves szenvedés alatt kikupálnod magad, akkor ideje lesz megtanulni a személyiségedet is hasonlóan átformázni . Sajnos ezt sokkal nehezebb, mint a testet, nem is tudom hogyan lehetne hozzáfogni, viszont az már jó jel , ha már meg mersz szólalni emberek előtt és önfejlesztő tréningekre jársz, ez talán segíthet. Az említett ismerősömmel azóta is tartjuk a kapcsolatot, egyszer megkérdezte, hogy miért cseréltem le, elmondtam neki őszintén, majd kért csajozási tanácsokat, hogy akkor mit csináljon másképp. Azt vettem észre, hogy túlságosan ráfeszül a dolgokra, azért nem megy neki. Tavasszal látott egy lányt futás közben, majd 3 hétre volt szüksége, mire meg merte szólítani, tőlem kért tanácsokat, hogy hogy szólítsa meg és mit mondjon neki, jegyzetelt! Persze mikor végre megszólította és el akarta neki mondani a betanult szöveget kiderült, hogy a lánynak van barátja. Tehát ezt odáig kellene fejleszteni, hogy spontán odamegy hozzá és spontán szöveget mond neki, nem feszül rá a dolgokra. Viszont ezt nehéz megtanulni.
#16: Vannak normálisabb lányok, de nagyon kevés. Én is meglepődtem nemrég ismerkedés közben, hogy mennyivel felszínesebbek lettek a lányok, mint 5 éve. Intelligensből még kevesebb van. Engem egyáltalán nem zavar, ha egy lány nem atomfizikus, inkább legyen jóakaratú és kedves. De az intelligens, iskolázott lányok is ugyanúgy felszínesek. Sőt, köztük egyre többen kötik a párkeresést ahhoz, hogy mennyit keres a másik srác.
A 30-as korosztállyal én is azt tapasztaltam, mint te. Normálisabbak, őszintébbek, értelmesebbek. Emberibbek az igényeik, kevésbé felszínesek. 2 lány volt, akit komolyan tudtam venni, az egyikük ez a kategória volt. :)
13-as vagyok.
17-es én értem, hogy mit szeretnél mondani, és köszönöm is.
Azt viszont el kell mondanom, hogy a személyiségemre, mármint a gondolkodásmódomra panasz sosem volt. Sokan tekintettek rám barátként, kértek segítséget, persze én ezt mindig elosztottam, mert bárki csak és kizárólag akkor keresett, ha neki kellett valami.
Na már most. Én értem, hogy marha határozottnak, meg spontánnak, meg önbizalomtól duzzadónak kéne lennem. 1 kérdésem van. Hogyan? Ennél többet tényleg nem tudok tenni.Oké, hogy nem a külső megerősítéséből kéne építkezni, de basszus, ha hozzád mondjuk 25 éven át senki nem megy oda, akkor neked nem csökken az önbizalmad? Azoknak az embereknek, akik ezt nem éltél át, fogalmuk sincs, hogy mennyi szenvedés, és munka van ilyen helyzetben. Viszont amit észreveszek rajtuk az a tolerancia teljes hiánya. Nem azt várom, hogy máltai szeretetszolgálat legyen egy nő. De miért nem lehet egy kis türelemmel kezelni az embert? Te is írod, hogy félt a srác. Igen, én is parázok, de lehet nem paráznék ha egy lány mondjuk szánna a dologra 1 hete, azon belül 2 találkozót, és elhinném, hogy van olyan lány a Földön, akinek kellhetek, na nem mint kihasználható ismerős, hanem, mint társ. Oké, neked van emellett egy sikersztorid, nem is vetem a szemedre, ne is haragudj emiatt, de miért kell egyből a tökéleteset elvárni, és miért nem hajlandóak a nők tenni is azért, hogy megfeleljenek egymásnak a sráccal?
Az idő közbeni csevegésbe, már nem fogok belefolyni, de:
1. Azért vannak. Keress tovább is találsz.
2. Akik nem akarnak komoly kapcsolatot, nekik ne legyen. Hahó! Nem kellenek felszínes kapcsolatok, ahol a férjnek alkohol problémái vannak, veri/csalja a nejét, a gyerekeknek meg kész rémálom az életük. Nem. Ne akarjátok minden áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!