Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év fölötti nők! Komoly, szerelmi párkapcsolatot el tudnátok képzelni egy huszonéves sráccal?
Nem.
Max szexkapcsolatot, de összeköltözésről meg ilyenekről szó se lehet!
Van már két gyerekem, harmadik nem kell. :)
Volt ilyen próbálkozóm. A mai napig nem tudom, hogy tényleg én érdeklem, vagy csak remek lehetőség, hogy anyukától külön költözzön. A vele egykorú csajoknál meg elêg ritka a saját lakás. Mindkettő motiválja, csak nem mindegy milyen arányban. Innentől nincs miről beszélni.
Másrészt vannak olyan elvárásaim, aminek a mai huszonéves srácok nem tudnak megfelelni. Amolyan tipikus férfias készségek: tudjon már haszálni egy ütvefúrót, falat glettelni és tapétázni, vagy lecserélni a villanykapcsolót. Tisztelet a kivételnek.... Én is meg tudom csinálni, de ő is elvárja, hogy mossak meg főzzek rá. Ha nekem kell zárat is cserélni, akkor nem egy férfival lakok együtt, hanem örökbefogadtam még egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!