Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért nem akarnak a huszonéves pasik komoly kapcsolatot?
19.
Sajnos a módját én sem tudom, az említett srácnak is próbáltam segíteni, de sem egyedül sem közösen nem találtuk meg a módját. Ezért is írtam, hogy talán az önfejlesztő kurzusok segíthetnek, idővel ha odafigyelsz biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, de jóval több időbe telhet, mint a külső megjelenés rendbehozatala.
Igazad van abban, hogy a nőknek is tenni kell. Az említett srácnak én adtam időd, direkt bejártam azokra az órákra is az egyetemen, amiken ő volt, 1 hónapig húzta a dolgokat, majd megelégeltem, hisz ennyi idő után már illett volna legalább elhívnia egy sétára, de nem. Óra után kimentünk együtt és elváltak útjaink. Persze fb-on írt utána, de személyesen kb. ennyi volt. Majd mikor én elkönyveltem, hogy nem akar tőlem semmit, mert ekkor még azt hittem, hogy így van (csak később ismerte el, hogy akart, csak félt, hogy nem tetszik nekem és nem mert lépni) akkor túl voltam a jelenlegi párommal az első randin és írtam neki, hogy van számára egy remek újságom, csak ezt akartam elmesélni neki óra előtt. Ekkor ő odajött óra előtt mosolyogva, én elmesélte neki és totál letört, hogy azt hitte van nálam esélye. Nem is értettem a dolgot, mert többször is tudtára adtam konkrétan megmondtam, hogy miatta járok be azokban az időpontokban órára.
Úgyhogy két hét tényleg nem sok idő, annyit vártam volna, sőt többet is, ha látok reményt arra, hogy lehet belőle valami.
21. Köszönöm, hogy leírod ezeket.
Amúgy az elfelejtettem mondani, hogy igazából maga a fogyásom az 1 éves volt azóta edzek. Szóval a személyiségemet is már két éve próbálom fejleszteni több-kevesebb sikerrel.
Tapasztalataim szerint ez teljesen igaz a 25 alatti pasikra,de sok 25 felettire is.A jó pasik,nem akarnak kapcsolatot,nagyon sokáig.A kevésbé jó pasik vagy átlag alattiak viszont egyből kapcsolatot akarnak egy csinos lánnyal,mert meg akarják tartani - hisz ki tudja,mikor találnak mégegyet...
Én 20 éves lány vagyok és én sem akarok most kapcsolatot.Ha valakivel komolyabbra fordulna,egyből olyan érzés tör rám,hogy "neee,még ne,még bulizni akarok és szabadnak lenni!!".Ez játszódhat le a fiatal srácokban is :) Szerintem ezzel semmi gond,a fiatalkornak erről kell szólnia.
Kérdező az fel sem merül benned, hogy olyan csávókat hajtassz akik nem akarnak veled lenni?
Sztem a kapcsolat nélküli csávóknak minimum a fele akar kapcsot, ha van rá lehetőség/megfelelő pár. Csodálkoznék ha nem inkább két harmadról beszélnénk.
Ha meg a csávó mondja hogy csak szexet akar, akkor legalább korrekt. El tudod dönteni, hogy neked ez elég-e, ha meg nem akkor passzolod és majd jön a következő.
Amúgy én 21 éves koromtól kezdve 25ig tartós kapcsolatban voltam, azóta is többször, csak vállogatós vagyok és rövidrezártam ami nem működött. Nem érdekelnek az alkalmi kalandok. Nem hiszem hogy egyedül vagyok a hozzáállásommal, sőt!
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!