Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mégis miért akkora baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mégis miért akkora baj az, ha a férfiből hiányzok az önbizalom, határozottság, ha ezt tudja kárpótolni sok jó belső tulajdonsággal?

Figyelt kérdés
Például lehet számítani rá, mindig meghallgatja a problémáidat és segít megoldást keresni, ha betegek vagytok akkor elmennek gyógyszert venni, kaját, teát készítenek. Megértőek, megbízhatóak, hűségesek, hisz sosem csalnának meg. Számíthattok rájuk, hiszen nem lógnak egyfolytában az oly fontos haverokkal. Biztosabb társak családalapítás esetén is, hiszen nem kell attól tartanotok, hogy lelépik egy esetleg fiatalabb, szebb nővel, otthagyva benneteket 2 gyerekkel.
2016. máj. 28. 18:50
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
22:26 jó neked, de azért ne beszélj úgy mintha minden nő ilyen lenne. Nem minden nő működik úgy mint az állatok és nem mindenkinek van szüksége arra, hogy kezeljék ("le" nélkül sem), lenyomják, behódoltassák, meg alfázzák mert anélkül nem érzi magát nőnek. Én ezt pl kiélem a kutyaiskolában a kutyámmal, thank you very much, nőnek meg attól érzem magam, hogy az vagyok, annak születtem, annak neveltek, megvannak hozzá a szükséges "felszereléseim", nem pedig tökös vagy töketlen pasiktól és egyéb környezeti tényezőktől.
2016. máj. 29. 15:48
 42/42 anonim ***** válasza:
Utolso,leirtam."azert a legtobb csaj nem ilyen mint en.Szoval nem ertem a kirohanasod targyat.
2016. máj. 29. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!