Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudok magabiztosabb lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok magabiztosabb lenni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen félek odamenni lányokhoz. Nem tudom hogyan kezdjek a dolgoknak, miként szólítsam le, hogy az ne legyen bunkó, vagy ne érezze tolakodónak.

Félek a következményektől. Pl. Mi van, hogyha elutasít, vagy "álmaim nőjét" riasztom el egy nem odaillő mondattal.

A külsőm, stílusom, anyagiak mind rendben vannak... csak önbizalom nincs.

Volt mikor egy lány jóformán mindig a közelemben volt, látszott az érdeklődés, de még úgy mertem kezdeményezni.

Hogyan tudnám magam megedzeni ilyen téren? Mit kell tennem?

2013. szept. 28. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Amúgy ezen ne agyalj, inkább csináld! Csak így lehet belejönni. Attól férfi a férfi, hogy elég bátor megtenni az első lépést, még akkor is, ha nem feltétlenül sikeres. Hajrá!

2013. szept. 28. 11:57
 2/11 anonim ***** válasza:
gyakorolj,tűzz ki magadnak célokat.pl reggel kitalálod h. 5 szép lánynak(ismeretlennek) köszönsz de csak annyi és továbbmész.később egyre jobban fog menni és már továbbléphetsz,beszélgess el velük bármilyen témáról.
2013. szept. 28. 11:58
 3/11 anonim ***** válasza:

ja és 3 mp-s szabály!

ha nem ismernéd:ha tetszik egy lány 3 mp-n beül menj oda és szólítsd meg,azért h. ne legyen időd lebeszélni erről magad.

2013. szept. 28. 11:59
 4/11 anonim ***** válasza:
11%

Mondogasd sokszor

Bátor vagyok. Férfi vagyok. Képes vagyok rá. Nem félek.

Bátor vagyok. Férfi vagyok. Képes vagyok rá. Nem félek.

2013. szept. 28. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy "Nem félek" - nem jó, mert a tudatalatti nem fogja fel a tagadást. Csak szimplán: "Meg tudom csinálni!" - ez jobb helyette.
2013. szept. 28. 12:01
 6/11 anonim ***** válasza:

De ha nem mész oda álmaid nőjéhez, akkor 100%, hogy elszalasztod...O.o

Ha odamész, legalább van esélyed, hogy összejön. Ráadásul nem is tudhatod mennyi ez az esély. De a 0%-nál garantáltan több.

De ezt magadtól is felfogod, nem ez a gond szerintem. Én nagyon ismerem ezt az érzést, nálam gyerekkori traumák okozzák ezt a fajta gátlásosságot. Nem lehet, hogy nálad is ez a szitu?

2013. szept. 28. 12:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne ismerkedési szándékkal menj oda egy lányhoz, tegyél úgy, mintha csak haverkodnál, barátkoznál vele. Mikor már elég jóban lesztek, később közeledj felé, éreztessed vele, hogy érdekel téged, kezeld nőként.

A legtöbb srác itt bukja el.

2013. szept. 28. 12:09
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a hasznos válaszokat! :)

19 vagyok. Ne úgy képzeljetek el, mint egy zárkózott valakit. Rengeteg lánybarátom van, akikhez ugyanúgy odamentem, csak más szándékkal (szóval nem párkeresés céljából).

Ha egy igazán szép lányt látok, akkor blokkol minden.

2013. szept. 28. 12:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha külsőd , stílusod és anyagilag mind rendben vagy, akkor lennie kellene önbizalmadnak. Ergo akkor miről beszélünk.
2013. szept. 28. 14:24
 10/11 A kérdező kommentje:
De még sincs, szóval ezen akarok javítani.
2013. szept. 28. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!