Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok magabiztosabb lenni?
Egyszerűen félek odamenni lányokhoz. Nem tudom hogyan kezdjek a dolgoknak, miként szólítsam le, hogy az ne legyen bunkó, vagy ne érezze tolakodónak.
Félek a következményektől. Pl. Mi van, hogyha elutasít, vagy "álmaim nőjét" riasztom el egy nem odaillő mondattal.
A külsőm, stílusom, anyagiak mind rendben vannak... csak önbizalom nincs.
Volt mikor egy lány jóformán mindig a közelemben volt, látszott az érdeklődés, de még úgy mertem kezdeményezni.
Hogyan tudnám magam megedzeni ilyen téren? Mit kell tennem?
"Hogyan tudnám magam megedzeni ilyen téren? Mit kell tennem?"
Edzésterv:
1.: Ha valami kell, pl. útbaigazítás, vagy ismeretlentől kéne beszerezni bármilyen infót, akkor mindig olyan lánytól kérdezz, aki a legjobban tetszik.
2.: Kamu indokkal is leszólíthatsz lányokat. Pl.: "nem tudod merre van...?" Nem muszáj tovább lépni, lényeg, hogy szólíts le lányokat, figyeld a reakciójukat (mosoly, kedvesség, kisugárzás. Pl. a java lány velem kedves volt, de van olyan, aki hiába néz ki jól, a hideg is kiráz az ellenszenves stílusától :D )
3.: Leszólítod az előző pont szerint, + odaböksz egy bókot is, hogy "csinos vagy", "szép zőőőd szemed van :D" stb.
4.: 3. pont szerint jársz el, + beszélgetsz, rákérdezel, hogy van e pasija, elhívod fagyizni/inni/>randira :)
Sajnos én még csak a 2. pintnál járok :D De én -1 es önbizalomról indulok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!