Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mégis miért akkora baj az, ha a férfiből hiányzok az önbizalom, határozottság, ha ezt tudja kárpótolni sok jó belső tulajdonsággal?
Mert nem akarom pesztralni. En egy tarsat szeretnek nem pedig egy ram tamaszkodo valakit akinek nincsenek baratai es megfolyt mert semmi privat szferat nem kepes hagyni
21/N
De most ne már csajok, tényleg ennyire nem lehet felfogni, hogy mit szeretnék mondani? :D Én nem azt mondtam, hogy emiatt isteníteni kéne valakit, de igenis lehet jó pont az, ha ezek jellemzőek egy férfira. Remélem, hogy ti nem találkoztatok olyannal, akikben ezek nem voltak meg, és ezért nem tudjátok értékelni a dolgokat. Őszintén remélem, hogy soha nem is fogjátok megtapasztalni ennek a hiányát. (Semmi irónia, tényleg így gondolom.) Viszont írtad ugye a gyilkosos példát. Hadd ragadjak meg egy másikat. Mondjuk van egy becsületes politikus, aki mondjuk polgármester lesz. Nem lop, csal hazudik, ahogy a politikusok általában, hanem segíti mondjuk a falu lakóit, szívén viseli a lakók sorsát, sokat dolgozik, meghallgat mindenkit. Alapnak fogják venni az emberek? Valaki igen, de van aki megdicséri, hogy na ő igen, ő igazi polgármester, nem lopkod, törődik velünk. Aztán mondjuk jön egy másik jelölt, aki nagyobbakat mond, erősebbnek tűnik, keményebb vezetőnek. Aztán nem, korrupt, senkivel nem törődik, mindenkit lenéz. Értékelni fogják az emberek még jobban az előzőt? Igen. Visszasírják? Igen.
Remélem sikerült ezzel rámutatnom hogy mire gondolok, és attól, hogy nektek szerencsétek volt, ettől nem kell alapként kezelni a fenti dolgokat, hanem 1 pozitív dologként lehet értékelni. Nem kell emiatt isteníteni senkit, de egy strigulát igenis lehet húzni a "pozitívumok" listába. :) 22/F
20:17
Valóban, ezek a tulajdonságok részét képezik egy jó embernek, de ezek csak alapillérek, nem ettől fogok beleszeretni. Rengeteg jó ember van (meg rengeteg rossz, ezt senki nem vonja kétségbe), de nem fogok bármelyikkel járni aki teát készít nekem amikor beteg vagyok. Ez nem az a plusz amitől ő különleges lesz számomra, csak egy pont a listán amit kipipálok annak érdekében hogy rátérhessek az egyedibb, különlegesebb dolgokra. Kb mint egy érettségi. Nem egy nagy szám önmagában, de anélkül már alig találsz munkát, és egyetemre sem mehetsz.
18
Ha szabad kérdeznem mik azok a dolgok amik megfognak téged leginkább egy férfiben? A teakészítés tehát másodlagos. Jó, jogod van eldönteni, hogy mi fontos számodra. Mi vonzóbb szerinted a gondoskodásnál? Mondj példákat...köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!