Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mégis miért akkora baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mégis miért akkora baj az, ha a férfiből hiányzok az önbizalom, határozottság, ha ezt tudja kárpótolni sok jó belső tulajdonsággal?

Figyelt kérdés
Például lehet számítani rá, mindig meghallgatja a problémáidat és segít megoldást keresni, ha betegek vagytok akkor elmennek gyógyszert venni, kaját, teát készítenek. Megértőek, megbízhatóak, hűségesek, hisz sosem csalnának meg. Számíthattok rájuk, hiszen nem lógnak egyfolytában az oly fontos haverokkal. Biztosabb társak családalapítás esetén is, hiszen nem kell attól tartanotok, hogy lelépik egy esetleg fiatalabb, szebb nővel, otthagyva benneteket 2 gyerekkel.
2016. máj. 28. 18:50
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

29

Hát egy ilyen nő mellé ember legyen a talpán az a férfi aki állja a sarat :) Nem őt kell megvédeni, hanem a környezetet tőle. Ilyesmit én valóban nem tudnék vállalni :D

2016. máj. 28. 21:45
 32/42 A kérdező kommentje:
Mert én például nem vagyok jó véleménnyel magamról, de ez kimerül annyiban, hogy nem hiszem, hogy tetszem a lányoknak és, hogy sokan lenéznek valamiért. Ettől eltekintve ha a szeretteimről van szó (például apu, anyu, testvérek) akkor tűzbe mennék értük. És volt is már példa rá. Nagyon harcias tudok lenni. Ki tudok állni magamért és a szeretteimért ha igazságtalanság ér, viszont nem hiszem el azt, hogy vonzó vagyok, hogy jó pasi vagyok. Ez is önbizalomhiány!
2016. máj. 28. 21:49
 33/42 anonim ***** válasza:
A 28. Hozzaszolasra nem is reagaltal mert tudod hogy igaz. Azt irtad nem tudod elhinni hogy tetszenel magadnak tehat orokke bizonytalan es feltekeny lennel, nem hinnel a lanynak hogy veled akar lenni es nem egy macsoval es ezert elobb-utobb elkezdened a feltekenysegi jeleneteket esa szamonkerest
2016. máj. 28. 22:00
 34/42 A kérdező kommentje:

33

Hát figyelj, ez a nőtől is függ, hogy ad-e okot rá vagy sem. Ismervén a múltját (például ha már megfordult 100 pasi ágyában) és folyton fűvel-fával flörtöl akkor szerintem jön magától a féltékenység mert okot ad rá a nő. Ha egy komoly, értelmes nő a párja az embernek, az azért szakítana félrelépés előtt, mert érezné, hogy nem működik a dolog, illetve nem viselkedne úgy, hogy okot adjon rá. Meg az előélete sem arról szólt hogy minden este mással kefélt!

2016. máj. 28. 22:04
 35/42 anonim ***** válasza:
49%

Elozo kapcsolatom, hatarozatlan ferfi: én talaltam ki a programokat, ö segitett kivitelezni, en inteztem a penzugyeket, ö cserebe nem verte el fölöslegesen, en hoztam a dönteseket, ö vegrehajtotta, agyaltam, szerveztem, ö megcsinalta amit kertem, es a kapcsolatunk fö gatja, a draga anyosom ahol tudott, megbombazta a dönteseinket, beleertve a gyerekcsinalas idöpontjat, a kedves parom pedig közölte h boxoljam en le vele, ö nem akar konfliktust. Egy idö utan faraszto. Ertem en, h lehetne ezerszer rosszabb, masokat vernek stb, de ugy ereztem h en viszem a vallamon a kapcsolatot ö meg csak ott van.

Jelenlegi parom karakan pasi, hatarozott velemenye van a dolgokrol es nem fel kepviselni azt, remek szocsatakat vivunk ezen es elvezem h lehet ervelni, erdekeket utkoztetni, sokkal izgalmasabb az elet vele mert ö egy egyeniseg akit meg kell gyöznöm, le kell nyügöznöm az eszemmel, a testemmel. Egy szuveren ember, aki nem függ senkitöl es hatarozott celjai vannak az eleteben. Ha szüksege van a pasis esteire szol es megoldjuk, ha megtamadnanak, megvedene, tudja hogy mit akar es dolgozik rajta, bkinek nekimegy ertem és magaert is (szoban persze), uj anyossal is beleall a vitaba mert en vagyok a parja. Es ezek mellett az összes fent felsorolt tulajdonsaggal rendelkezik. De ha havi 1szer ramjön vmi nyafogas akkor helyrerak es nem hummog hozza mint az exem, csak h nyugi legyen. Nekem erre van szüksegem, egy tökös pasira, nem egy papucsra. Ettöl erzem nönek magam h van vki aki ha akar, lenyom es en boldogan hodolok be neki.Alfa.Vagy ahogy kedves ismerösöm mondta mindig: "Az erosebb kutya bafik". Ez van. Ajanlom figyelmedbe:

https://www.youtube.com/watch?v=vd2NTQPl7D8

2016. máj. 28. 22:07
 36/42 anonim ***** válasza:
66%
34: egy bizonytalan embernek nem kell semmi ok o anelkul is feltekeny lesz mimden kitalalt dologra sajat tapasztalat
2016. máj. 28. 22:14
 37/42 A kérdező kommentje:

84 %

Fizikai szempontból mennyiben különbözik az új pasid a régitől? Esetleg 170 cm 60 kg? Ezt csak úgy mellékesen kérdem.

Figyelj, én megértelek, mert ez az egész valahogyan ösztönszinten játszódik le és természetesen, hogy a nők vonzódnak biológiailag a karakán férfiakhoz. Az, hogy olykor túl kemény, az még meg is bocsátandó, ha megvannak benne azok a tulajdonságok amikre ösztön szinten vágyik a nő. Más kérdés, hogy vannak nők akik csalódnak az ilyen pasikban és utána már csakis érzelmi alapon választanak, érzelmi biztonságra vágynak. Csak hát addig sokat kell szenvedni a nőnek amíg rájön, hogy nem mindig jó az ösztönök után menni. Persze működhet is, mint ahogy te leírod...az szerencsés egy eset! És személy szerint sok esetet ismerek amikor a nő panaszkodik az ilyen férfiakra!

2016. máj. 28. 22:16
 38/42 anonim ***** válasza:
29%

84 %

Nagyon vicces, mert nagyon hasonloak, 183-185cm es 80kg körül mindkettő. Alapvetően nagyon hatarozott csaj vagyok es mindig pasikkal rivalizaltam sportban, tanulasban is, nem lanyokkal, nekem kell h erösebben fogjanak. Aki gyengebb volt azt megettem reggelire (fiatal voltam es boho), ma mar nem jatszok persze ilyet, azert a legtöbb csaj nem ilyen mint en. Sőt, csaladalapitasnal is az volt a szempont h jo ember legyen, nem azt h dominans,hat nem jött be. Ez a mostani nagyon tud kezelni engem, es nem lekezelni, nem egy őstulok, nagyon nem. Nah ennyit rolam. A video nagyon jo, erdemes megnezni.

2016. máj. 28. 22:26
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
én pl. azért nem jönnék össze egy ilyennel mert én is baromi határozatlan vagyok és működésképtelen lenne 2 ilyen tutyimutyi ember kapcsolata. olyanra van szükségem akiben megvan a domináns hajlam és segít nekem,hogy én is határozottabb legyek, fejlődjek.
2016. máj. 28. 22:29
 40/42 anonim ***** válasza:

Ez a megcsalás neked a mániád? Mivel támasztod alá, hogy az általad leírt férfiak nem csalják meg a párjukat a mésik véglet pedig igen? Ha nem is csalod meg, az is csak azért van mert leírtad, hogy szerinted senkinek sem kellenél. Szóval ha valakinek kellenél ugyanúgy te is kihasználnád az alkalmat. A nőknek olyan pasi kell, aki nem akarja őket megcsalni, nem olyan aki nem tudja.

Amúgy meg én már jártam ilyen kis jófiúkával, direkt azért mert én sem szeretem a macsókat, erre belőle lett a legnagyobb barom szakítás után. Szóval erről ennyit.

2016. máj. 29. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!